ilkinde 6 aya kadar güç bela yaptım.sonraları çok zor olmaya başladı,gelişi güzel jileet yaptım.ama çok pişman oldum.son ay geldi jiletle milete uğraşamam dedim loğosayken. hemen çıkıyor yaa.gittim bi güzellik merkezine,(ilk kez gittmiştim,bu gidişimle 2.oldu zaten)jilet kılları sertleştrdiğinden inanılmaz zor oldu o ağdam,çok canım yandı.:gitme:normal doğum yapsam bu kadar cnm yanmazdı inan.kadın demez mi napiimm fırça gibi olmuşş.:mymeka:neyseki o günden beri hiç jilet vurmadım hep ağda yaptım.jilete tövbe.zaten 3.ağda yapışımda artık acımıyordu.:smiley-cool:
eveeettt büyük gün bügündü şincik geldim.kaydirigubbakcemile3
eyvahedigeldismileçok utandım önce,neyseki ağda yapan kadın konuşkan,sürekli konuştu falan,utangaçlığım yatıştı biraz.çok affedersiniz poponuzun şeyine kadar görüyor,oraya kadar ağda yapıyor.bilmiyorumkismile15 dak sürdü,cillop gibin oldu valla.:jeyyar:artık ayda bir giderim oraya.yer değişmeme gerek yok,bu kadını tutum.olumunekankayizsmileankara etimesgut,eryaman civarı oturan varsa orayı şiddetle tavsiye ederim.kuaför değil sadece bayanlar çalışıyor.ağda,ve kaş dışında hiç bişi yapılmıyor.kaşlarımıda çok güzel aldı bu arada.bayanssulusmile