Hem güzel hem beyaz :)güzel görünce bakakalıyorum desen anlarım da beyaz görünce bakakalmak başka bir takıntı gibi geldi bana,
beyazlık=güzellik de değil ki, bronzlaşmak için çırpınıyoruz çoğu zaman.
Dış güzellik dedim zaten. Ben de anlamıyorum niye böyle :)Beyaz ten güzellik simgesi değil ki ama.. Mesela Adriana Lima oldukça esmer bir kadın ama çok güzel.
Yani onun yanına bembeyaz bir kadını koyup baksanız ne olur güzel olmadıktan sonra.. :) Güzellik zaafı deseniz anlarım da beyaz ten'i anlamadım pek.. :)
guzele bakmak sevaptır :)Dert değil ama kendime sinir olduğum bi durumdan bahsetmek istiyorum.
Beyaz tenli insanlara karşı bi zaafım var. Erkek kadın farketmiyor bi dk. gözlerimi alamıyorum.
Halbuki okuyan gündemi takip eden içe değer veren bi insan olmaya çalışıyorum ama olmuyor heralde, dış güzelliğe karşı duruşum bakışım değişiyor. Bütün insanlar böyle midir yani bu insani bir zaafiyet mi kişisel mi? Bu hayranlıktan ve eziklikten kurtulmak istiyorum. Biliyorum güzellik değil güzelliği veren önemli. Ve bu dünyada herşey geçici. Ama bilmekle uygulamak farklı... Korkuyorum dışa kanmaktan...
Olabilir bunu engellemenin bir yolu var mıYapılan araştırmalara göre beyaz ten insanlara cinsel açıdan çekici gelmezmiş. Senin ki senden farklı olana hayran olma durumu olabilir.
neden engellemeye çalışıyorsun ki? eğer demek istediğin beyaz tenli insanlar görünce çok bakıyorum o zaman bakmamaya çalışOlabilir bunu engellemenin bir yolu var mı
Ne kadar beyaz yani? :) Oyle cok beyaz tenli insanlari ben begenmiyorum.
Tavsiyem, beyaz tenli + pek de guzel olmayan insan fotolarina bak, sogursun. Alman kadinlarini gordukten sonra ben beyaz tenden degil, beyaz irktan sogudumBir de Rus erkeklerini tavsiye ederim, 30+ olanlarin tiplerini ozellikle Ingiliz kadin erkek fark etmez tipleri genelde hos degil, onlari da tavsiye ederim, ozellikle bar cikisi topuklu ayakkabi elde yuruyen, etrafa kusan sisko Ingiliz kadinlari.
Hic olmazsa git Antalyaya , istakoza donmus gobekli turisteler bak, gecer.
Bunlara bol bol bak mumkunse canlisina , sonra git hayattan sogu, ciddiyim.
Kız zaten ikinciye kafamı kaldırmıyorum öyle gözüme çarpıyorlar bi duraksıyorum sonra farkedince utanıyorum mallaştın yine diyorum kendime :)neden engellemeye çalışıyorsun ki? eğer demek istediğin beyaz tenli insanlar görünce çok bakıyorum o zaman bakmamaya çalış
Onun Aslı, Güzel bakmak sevapmış :)guzele bakmak sevaptır :)
Aynen beni teninizle meşgul etmeyin herkes kafasına poşet geçirsinBu insanlarıda anlamadım arkadaş. Beyaz tenli olana ; sen neden bu kadar beyazsın, ne kadar beyazsın, peynir gibisin, çok beyazsın diyeeeee diyeeeeeee varya beyazlıktan Soğutuyolar. Takıntı haline geliyo çok beyazım çok beyazım diye. Çok esmerede aynısını yapıyolar, bi insana sen neden bu kadar esmersin/beyazsın diye sorulur mu ya, rahat bırakalım insanları ten renkleriyle bee :)))
ben de beyaz tenden hiç hoşlanmamDert değil ama kendime sinir olduğum bi durumdan bahsetmek istiyorum.
Beyaz tenli insanlara karşı bi zaafım var. Erkek kadın farketmiyor bi dk. gözlerimi alamıyorum.
Halbuki okuyan gündemi takip eden içe değer veren bi insan olmaya çalışıyorum ama olmuyor heralde, dış güzelliğe karşı duruşum bakışım değişiyor. Bütün insanlar böyle midir yani bu insani bir zaafiyet mi kişisel mi? Bu hayranlıktan ve eziklikten kurtulmak istiyorum. Biliyorum güzellik değil güzelliği veren önemli. Ve bu dünyada herşey geçici. Ama bilmekle uygulamak farklı... Korkuyorum dışa kanmaktan...
işte guzel bakıyosun sendeOnun Aslı, Güzel bakmak sevapmış :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?