Bakakalmak

güzel görünce bakakalıyorum desen anlarım da beyaz görünce bakakalmak başka bir takıntı gibi geldi bana,
beyazlık=güzellik de değil ki, bronzlaşmak için çırpınıyoruz çoğu zaman.
Hem güzel hem beyaz :)
Misal sarı ya da esmer olup yakışıklı güzel denen kişiler beni etkilemiyor.
Kıvanç tatlıtuğ ya da adriana limaya bakmam

Son düzenleme:
Dış güzellik dedim zaten. Ben de anlamıyorum niye böyle :)

guzele bakmak sevaptır :)

Evt burda beyaz teyzelere bakakalmıyorum. Ama güzel beyaz biri görünce aklım gidiyo gene

neden engellemeye çalışıyorsun ki? eğer demek istediğin beyaz tenli insanlar görünce çok bakıyorum o zaman bakmamaya çalış
Kız zaten ikinciye kafamı kaldırmıyorum öyle gözüme çarpıyorlar bi duraksıyorum sonra farkedince utanıyorum mallaştın yine diyorum kendime :)

Bu insanlarıda anlamadım arkadaş. Beyaz tenli olana ; sen neden bu kadar beyazsın, ne kadar beyazsın, peynir gibisin, çok beyazsın diyeeeee diyeeeeeee varya beyazlıktan Soğutuyolar. Takıntı haline geliyo çok beyazım çok beyazım diye. Çok esmerede aynısını yapıyolar, bi insana sen neden bu kadar esmersin/beyazsın diye sorulur mu ya, rahat bırakalım insanları ten renkleriyle bee :)))

Aynen beni teninizle meşgul etmeyin herkes kafasına poşet geçirsin

ben de beyaz tenden hiç hoşlanmam
esmer de sevmem ama ayarında olunca güzel
bembeyaz bacaklar falan hıc hos deıl bence

Türk ırkı buğday tenlidir. Atalarımızdan gelme birşey. O Beyaz tenliler bulgar felan oluyor genellikle.
Ülkenin çoğu buğday tenli, fazla takılma derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…