Bakakalmak

cirkinem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2016
64
18
3
35
Dert değil ama kendime sinir olduğum bi durumdan bahsetmek istiyorum.
Beyaz tenli insanlara karşı bi zaafım var. Erkek kadın farketmiyor bi dk. gözlerimi alamıyorum.
Halbuki okuyan gündemi takip eden içe değer veren bi insan olmaya çalışıyorum ama olmuyor heralde, dış güzelliğe karşı duruşum bakışım değişiyor. Bütün insanlar böyle midir yani bu insani bir zaafiyet mi kişisel mi? Bu hayranlıktan ve eziklikten kurtulmak istiyorum. Biliyorum güzellik değil güzelliği veren önemli. Ve bu dünyada herşey geçici. Ama bilmekle uygulamak farklı... Korkuyorum dışa kanmaktan...

Aa canim benimde siyahi insanlara oyle. Bide yabancilar ya gidip konusasim geliyo hemen. Bence dert etme ya birak senin kriterinde beyaz ten olsun

Esmer misiniz
Bazı bolgelerimiz de beyazlık çok önemli
Benimde görümcem böyle çok beyaz olmak istiyor ve Beyaz insanlara hayran
Oysa ki kendisi esmer güzeli yani

Ne kadar iç güzellik önemli dir dış güzellik geçici desekte evet malesef dış görünüş önemli sanirim.
Bi kac sene önce iki ayrı haber vardi. Ama suç ayniydi yabanci bir ülkede erkek cocuklara istismar eden iki bayan ögretmen vardi. Biri çok guzel oldugu icin bi kac ayla yırtmisken cirkin olan yillarca hapis almisti.

Yolda karşılaşmayalım o zaman, ayıptır söylemesi azıcık atarlıyım :KK53::KK53:
Ne bakıyorsun arkadaşım derim falan durduk yere günümüz rezil olmasın. :KK53:
Zaten tatile gidememişim, teneke peynirden halliceyim; haliyle asabiyim.

Çok mu esmersiniz?
Ben buğday tenliyim ben fena tersliyorum...

Aa canim benimde siyahi insanlara oyle. Bide yabancilar ya gidip konusasim geliyo hemen. Bence dert etme ya birak senin kriterinde beyaz ten olsun
Böyle bir karaktere sahip olmak istemiyorum
Geçen birini gördüm başka bir şehirde aklıma gelip duruyo suratı. Ne tanıştım ne konuştum. Banane diyorum ama aklım öyle demiyor.

Esmer misiniz
Bazı bolgelerimiz de beyazlık çok önemli
Benimde görümcem böyle çok beyaz olmak istiyor ve Beyaz insanlara hayran
Oysa ki kendisi esmer güzeli yani
Esmerim ama çok esmer değilim bi de yüzümde çok iz var ilaç da kullanıyorum bana mısın demiyor.

Dert değil ama kendime sinir olduğum bi durumdan bahsetmek istiyorum.
Beyaz tenli insanlara karşı bi zaafım var. Erkek kadın farketmiyor bi dk. gözlerimi alamıyorum.
Halbuki okuyan gündemi takip eden içe değer veren bi insan olmaya çalışıyorum ama olmuyor heralde, dış güzelliğe karşı duruşum bakışım değişiyor. Bütün insanlar böyle midir yani bu insani bir zaafiyet mi kişisel mi? Bu hayranlıktan ve eziklikten kurtulmak istiyorum. Biliyorum güzellik değil güzelliği veren önemli. Ve bu dünyada herşey geçici. Ama bilmekle uygulamak farklı... Korkuyorum dışa kanmaktan...

aaa canım yaaa olur mu öyle şey

gözlerinde beğenecek ,kalbinde kabul edecek

soruyorum sana kim ister ,gözünün kabul etmediğini kabul kabul ettirmek
ben şahsen etmem ,önce gözler kabul edecek sonra kalbee kabul ettireceksin

suçlamış sın kendini ,,bu dünya geçiçi diye ,güzelliği ,hoş olanı bulmayalım önemsemeyelim öyle mi?

dünyanın geçiçiligi başka olaylar için kullanılırr

Yolda karşılaşmayalım o zaman, ayıptır söylemesi azıcık atarlıyım :KK53::KK53:
Ne bakıyorsun arkadaşım derim falan durduk yere günümüz rezil olmasın. :KK53:
Zaten tatile gidememişim, teneke peynirden halliceyim; haliyle asabiyim.

Çok mu esmersiniz?

Biraz. Çok bakıyorlar mı :)

aaa canım yaaa olur mu öyle şey

gözlerinde beğenecek ,kalbinde kabul edecek

soruyorum sana kim ister ,gözünün kabul etmediğini kabul kabul ettirmek
ben şahsen etmem ,önce gözler kabul edecek sonra kalbee kabul ettireceksin

suçlamış sın kendini ,,bu dünya geçiçi diye ,güzelliği ,hoş olanı bulmayalım önemsemeyelim öyle mi?

dünyanın geçiçiligi başka olaylar için kullanılırr

Benim bu halimle buna hakkım yok
Bir insanı gözünün kabul etmemesi acımasız ve mantıksız geliyor. Ben buna kızıyorum. Beğenmediğim insan yok aslında. Ama bir bakışta vurulduklarım ayrı. Bunu da zaafiyet olarak görüyorum. Belki tanısam kişiliğini beğenmiyeceğim birinin yüzü neden aklımdan çıkmıyor

Benim bu halimle buna hakkım yok
Bir insanı gözünün kabul etmemesi acımasız ve mantıksız geliyor. Ben buna kızıyorum. Beğenmediğim insan yok aslında. Ama bir bakışta vurulduklarım ayrı. Bunu da zaafiyet olarak görüyorum. Belki tanısam kişiliğini beğenmiyeceğim birinin yüzü neden aklımdan çıkmıyor

neden mi çıkmıyor göz beğenmesi olduğundan çıkmıyorr,,,

söyledim ya : tanırsan ,konuşursan kalbin beğenecek ...

neden böyle taktın ki :illahi herkesi gözünün beğenmesi mi ? gerek

neden acımasızlık yapasın
neresi mantıksız

Bnde elâ göze bayılırım mesela yolda elâ gözlü birini görsem hayranlıkla izlerim pek büyütülecek bisey değil bence

Beyaz ten güzellik simgesi değil ki ama.. Mesela Adriana Lima oldukça esmer bir kadın ama çok güzel.
Yani onun yanına bembeyaz bir kadını koyup baksanız ne olur güzel olmadıktan sonra.. :) Güzellik zaafı deseniz anlarım da beyaz ten'i anlamadım pek.. :)

neden mi çıkmıyor göz beğenmesi olduğundan çıkmıyorr,,,

söyledim ya : tanırsan ,konuşursan kalbin beğenecek ...

neden böyle taktın ki :illahi herkesi gözünün beğenmesi mi ? gerek

neden acımasızlık yapasın
neresi mantıksız

Öyle bir şart yok aksine aklımı meşgul etmesini istemiyorum böyle önemsiz şeylerin hepsi bu.
Ama engel olamıyorum. Doğalsa yapacak bi şeyde yok.

Bu beyaz ten merakı bende de var ama kendim de görsem yeter ve bu merakımın nerden geldiğini çokta merak ediyorum :(

Ne kadar beyaz yani? :) Oyle cok beyaz tenli insanlari ben begenmiyorum.

Tavsiyem, beyaz tenli + pek de guzel olmayan insan fotolarina bak, sogursun. Alman kadinlarini gordukten sonra ben beyaz tenden degil, beyaz irktan sogudum :deli: Bir de Rus erkeklerini tavsiye ederim, 30+ olanlarin tiplerini ozellikle :deli: Ingiliz kadin erkek fark etmez tipleri genelde hos degil, onlari da tavsiye ederim, ozellikle bar cikisi topuklu ayakkabi elde yuruyen, etrafa kusan sisko Ingiliz kadinlari.

Hic olmazsa git Antalyaya , istakoza donmus gobekli turisteler bak, gecer.

Bunlara bol bol bak mumkunse canlisina , sonra git hayattan sogu, ciddiyim.

Yapılan araştırmalara göre beyaz ten insanlara cinsel açıdan çekici gelmezmiş. Senin ki senden farklı olana hayran olma durumu olabilir.

Back
X