Bakalım bulabilecek misiniz sonucu?

3 kişi çok kolay bulunuyor muhtemelen 4. 5. kişilerde olabilir

Bu ünlü bir Amerikan psikoloji testiymiş.
Öldürebilme zihniyetine sahip kişiler buna doğru cevap verirlermiş. Seri katillerin çoğu bu teste hiç düşünmeden doğru cevabı vermişler. Doğru cevabı bulamadıysanız ne iyi!......

Öykünün kahramanı bir genç kız. Bu genç kız kendi annesinin cenaze töreninde daha önce kim olduğunu hiç bilmediği bir genç adamla karşılaşıyor. Bu genç adam kızın rüyalarının adamı ve kız görür görmez adama aşık oluyor. Aradan bir kaç gün geçiyor. Genç kız kız kardeşini öldürüyor. Polis neden öldürdüğünü sorduğunda genç kız cevap veriyor?

Kızın kız kardeşini öldürme sebebi nedir?

bu biraz yaygın gerçi.bilmeyenler için soralım o halde.

asık olduğu adam kız kardeşinin sevgilismiymiş aceba

ben cewaplara bakmadım ama cewap wermeye çalışcam ne kadar doğrudur bilemicem ama kafamda baya karıştı

şimdi;

ayakkabı:35 tl
müştr:50 tl verdi
satıcı:yan komşudan 50 tl werir, müşteriye 15 tl para üstü werir...

para sahte çıktığına göre: 35+15=50 zarar
komşudan da 50 tl aldığı için doğal olarak kasasından 50 tl wermek zorunda...

50+50=100 tl bence müşteri hırsızdı ayhh ne zormuş 10 dkdır düşünüyorum umarım dorudur

Müşterinin hırsız olduğu kesin zaten:d hatta sahtekarın önde gideni.

çünkü paranoya yapmış ve kızkardeşinin de o adama aşık olacağını düşünmüş

Son düzenleme:
Bunun cevabı: annesinin ölümüne gelen insanın aile bağlarıyla bir ilişkisi olduğunu düşünerek, eğer kız kardeşini de öldürürse aşık olduğu adamın cenazeye gelip yeniden karşılaşacaklarını düşündüğü için öldürüyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…