bakalım kimler oltaya düşecek sazanlar ortaya çıksın

meltosh

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2007
1.059
52
688
33

1

2

3

GÖRDÜNÜZ MÜ ??

( bu arada size bi sır bende sazanım ):roflol:

vallaha bu defa bende sazan oldum tuhhhhh
hahahah
ay koptum super ya :)))))))

:roflol::roflol: ay napiiim canım gözüm kaydı allah allah insanda akıl mı bıraktılar sanki.laelaelaelaelae üfff tamam sazanın en büyüğü benim sanırım hiç aklıma gelmedi kasktatlicadiarzu

kask mı dediniz...
allah allah, gözümüz nereye gitti,kask yokmuydu sahi...
sazan balığını göremedim
şaka şaka,konu anlaşılmıştır...bunlar adama kaza bile yaptır...motorada böyle binilmez ki şekerim...

Ya insanlar bu halde sokaklarda ve hala tek parça kalabiliyorlar haaaa jeyyar Ya tamam itiraf ediyorum ben de popolara baktım :roflol:
Evet popolarına kask takmamışlar :icecream:

kazaların sebebi kask takmamak mıymış...kask takanlar kaza yapmıyolar mıymış... fisfisfis

ben ısrar ediyorum kazaların sebebi açıktaki popolar... jeyyar

iyi ama kask kaza yapmamak için değil kaza esnasında beyine darbe almamak için takılır. Bu arada valla ben bayanların malum yerlerinden alamadım gözlerimi

:1shok: Allah Allah resmen kazaya davetiye,çık çık jeyyar jeyyar hiç kask takılmadan oluuuurrrmmuuuu..
neee yaaa oo poppolaaaarrrrr..amanııınnnn.ben bile toslarım biyere haa

Allah iyiliğini versin :roflol::roflol::roflol::roflol:

hem popolar hemde kask takmamışlar adam önüne bakmazki tabi kaza yapar kask taksa nolacak direğe çarpar direk

onu bunu bırakında bukadarıda artı rezillik. İnşallah Türkiye önümüzdeki yıllarda böyle olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…