• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakalım neler söylenecek.....

gunesteki_golge

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2008
347
3
116
slm arkadaşlar, yeni bir paylaşım konusu açmak istedim. çok çok sevdiğiniz erkek arkadaşınızın doğum gününe çok çok özel bir şey yapmak isterseniz ne yapardınız???? bu kutlayacağınız ilk doğum günü ve çok özel olsun istiyorsunuz.... ama bir sorun var aranızda 12 saatlik bir yol var yani bu kadar mesafeye rağmen onu çok şaşırtacak ve mutlu edecek ne yapardınız.....emin olun yorumlarınıza ihtiyacı olan çok kişi varkaydirigubbakcemile5

sadece yanına giderdim ve aşkım ben geldim derdim bundan daha ii bir sürpriz bekleyipte şaşırmamışsa eğer sonrada sinirimden ağzıma geleni söyler çeker giderim...
herkes kendi kaderini yaşar!

aranız madem okadar uzak senin orda olman ona büyük bi hediye olurdu
geldigin anda arayıp şuraya gel desen de yeeter

Ne kadar seversem seveyim onun yanına gitmezdim:delphin:
Bulundugu yeri tanısamda tanımasamda gitmezdim.
Eşşeğimi saglam kazıga baglıyım nolur nolmaz:delphin:
(böyle bişeyi yapıcak cesareti kendimde bulamam doğrusu-tatlicadiarzu- anam dereye götürür allama:lepi:) Neyse

aklıma gelmioşakkıdı gelirse yazarımsositososito

Canım benim eşimde fransada yani benden çok uzakta ve 10 gün sonra buraya gelicek. doğum günü diye kalkıp fransaya gidicek halim yok ya o geldiğinde vericem bence sende yerinden kımıldama özellikle sen bi bayansın bırak erkekler gelsin bu özel günlerde.Ama illa özel bi şey yapmak istiyorum diyorsan hediye al derim. hediye konusuna gelince ben sihirli kupa ve ikimizin bulunduğu bi resmi puzzle yaptırdım. sihirli kupa çok güzel dijital bi resmi veriyorsun kupaya resmi monte ediyorlar ve kupanın dış görünüşü kapkara sadece içine sıcak sıvı içecek girdiği zaman kupanın karartısı gidiyor ve yavaş yavaş resim ortaya çıkıyor. Benim eşim çok sık kahve içer ve benim aklıma bu gelmişti. ikimizin bulunduğu 2 resmi verdim kupanın önünde renkli resmimiz arkasındada siyah-beyaz nostaljik bi resmimiz var. gördüğünde heycanından yerinde duramamıştı. hiç bir yerde görmediğini söledi ve onu çok mutlu ettiğimi söyleyip gözleri dolmuştu. şimdi benden çok uzakta ve bana her telefon edişinde güne seninle başlıyorum diyor.puzzela gelince onuda ikimizn beraber olduğumuz bi resmi fotoğrafçıya götürdüm ve istediğim boyutta puzzle yaptırdım. eşimede puzzle'ı dağıtmış bi vaziyette kutu içinde verdim ve bizi tamamlamanı istiyorum dedim. çok uğraştı ama pes etmedi sonuda da işte artık bütünüz demişti. ilgini çektimi bilmiyorum. Ama benim sana tavsiyem kalkıpta tek başına 12 saatlik bi yolu gitme derim.

arkadaşlar ilginize çok teşekkür ederim...bir kaç gündür siteye bağlanamadığım için cevap da yazamadım....çok ince ve düşüncelisiniz çok teşekkürler...
scarabe puzzle ı sevgilim yapmıştı bana ve bardak olayını da biliyor beraber görmüştük ve konuşmuştuk başka ne yapabilirim. hm bu arada evet gitmeyi düşünmüyorum zaten ben uzaktanda olsa çok özel romantik bir süpriz yapmak istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim....

çok özel olsun istiyorsan atla uçağa yada otobüse yanına git. Başka hiçbirşey onu bu kadar mutlu edemez sanırım..
Bu olamayacaksa çalıştığı yere kocaman bir demet çiçek ve içine benim yazdığım bir şiiri eklerdim...
Diğer hediye türündeki herşey zaten hediye yani çok özel şeyler değil bence.

evet gitmek istiyorum ama gidemem. ama çok da özel bir şeyler olsun istiyorum hediye de evet özel değil normal. hadi kızlarrr zaman daralıyor yardımmmmm

şekerım uzaksa zatenbu kdar fedakarlık yapıp gıtme,
hava kış istersen atkı bere ör ve gönder çikolata da gönder bu da bi yol , hem el emegı olacak..
kupa puzzle de gzel fikirler cok.

aynı durumdayım... benim erkek arkadaşım da Ankara da ...
ben de ona sürpriz yapmak istiyorum ama daha Nisan da doğum günü..
ondan önce benim doğum günüm var aralıkta:teytey:bakalım o bana ne yapacak??:asigim:
geçen sene üzerinde benim fotomun basılı olduğu bir yastık yollamıştı.
Mest olmuştumŞeniz

yalnız ben geçen sene yılbaşında ona kart yollamıştım. hiç yapmadığım bir şeydi..
çok şaşırmış ve de mutlu olmuştu..
atkı da ördüm. kazak aldım. gömlek aldım.cüzdan aldım..bu sene ne yapacağımı hiç bilmiyorum valla:uhm:

ocean06 atkı örmüşsün ya modeli ne ne renk ördün bana bu örme konusunda biraz yardımcı olurmusun. bende öreceğim ama doğum gününe yetişmez çok az kaldı çünkü:(

canım bir ters bir düz ördüm.. biraz örgü biliyosan çok kolay bi model.çok da şık ve sade olmuştu.
sade şeylerden hoşlanır çünkü.
yünün rengi ise krem rengi gibiydi ama üzerinde nokta nokta siyah bişeyler vardı..
yüncüye gittim ordan beğendim..açık renk olunca daha güzel duruyor kabanların içinde.

ben yanına gitmezdim yapamazdım yani güvenilir değil ne olur ne olmaz.
sevgililer için t-shirtler var onu deneyebilirsin ben yapıcam şahsen sevgilim olursa.
internetten araştır canım istiyosan özel msjla adresi yollayım bi dene bak ne dersin aklında bi seçenek kalsın.

ocean06 çok teşekkür ederim bakalım bende haftaya örmeye başlayacağım inşallah güzel olur.
meltosh evet adresi yollarsan çok sevinirim yardımın içinde çok teşekkür ederim.

ben sevgilime 3. senemizdeki doğum gününde kendi ellerimle ilişkimizi roman yapmıştım. kendi ellerimle derken defteri ben yaptım mukavva pembe kağıtlar fln bide onları kurdele ile birbirine bağladım. bölüm bölüm ilk görüşmemiz ilk senemiz fln böyle bölümler halinde biraz esprili yaptım. hem içimde kalmış bazı şeyleride sölemiştim.sonra büyük bi ayakkabı kutusunu kırmızı kartonla sardım. içine ilişkimizin romanını, çikolata. bana ait özel eşyalar, fln bi sürü ıvır zıvırla doldurdum çok hoşuna gitmiştim. bu arada bende ona atkı ördüm kahve turkuaz ipleri karıştırıp

Onun bulunduğu şehirde bir pastaneden pasta yollattır.Senin bir tanıdığın senin adına yapabilir bunu.
çok teşekkür ederim ama sanki sadece pasta çok sade olur gibime geldiCADIARZU

mltm87 söylediğin şey aklıma güzel bir fikir getirdi :dance:bakalım deneyeceğim inşallah beğenir. of ya böyle uzakta olunca insanın imkanarı kısıtlı oluyor keşke yanında olsaydım halbuki ne süprizler planlamıştım. birdeeee ah şu paranın gözü kör olsunnnnn:çok üzgünüm:

ben yanına gitmezdim yapamazdım yani güvenilir değil ne olur ne olmaz.
sevgililer için t-shirtler var onu deneyebilirsin ben yapıcam şahsen sevgilim olursa.
internetten araştır canım istiyosan özel msjla adresi yollayım bi dene bak ne dersin aklında bi seçenek kalsın.

canım sen adresi bana da yolla ama sevgilim öyle şeyleri sevmez..
t-shirtü hayatta giymez sadece saklar..bir de O, benim fotomun basılı olduğu bir yastık yaptrmış bana.. çok benzer hediyeler olmaz mı?
ama tükendim ne alacağımı,ne yapacağımı bilmiyorum..

Back
X