• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakalım neler söylenecek.....

tabii düşünüyorum ama nisan da ya da sevgililer gününde olabilir..
Daha vaktim çok ama şimdiden araştırıyorum.

Canım benim eşimde fransada yani benden çok uzakta ve 10 gün sonra buraya gelicek. doğum günü diye kalkıp fransaya gidicek halim yok ya o geldiğinde vericem bence sende yerinden kımıldama özellikle sen bi bayansın bırak erkekler gelsin bu özel günlerde.Ama illa özel bi şey yapmak istiyorum diyorsan hediye al derim. hediye konusuna gelince ben sihirli kupa ve ikimizin bulunduğu bi resmi puzzle yaptırdım. sihirli kupa çok güzel dijital bi resmi veriyorsun kupaya resmi monte ediyorlar ve kupanın dış görünüşü kapkara sadece içine sıcak sıvı içecek girdiği zaman kupanın karartısı gidiyor ve yavaş yavaş resim ortaya çıkıyor. Benim eşim çok sık kahve içer ve benim aklıma bu gelmişti. ikimizin bulunduğu 2 resmi verdim kupanın önünde renkli resmimiz arkasındada siyah-beyaz nostaljik bi resmimiz var. gördüğünde heycanından yerinde duramamıştı. hiç bir yerde görmediğini söledi ve onu çok mutlu ettiğimi söyleyip gözleri dolmuştu. şimdi benden çok uzakta ve bana her telefon edişinde güne seninle başlıyorum diyor.puzzela gelince onuda ikimizn beraber olduğumuz bi resmi fotoğrafçıya götürdüm ve istediğim boyutta puzzle yaptırdım. eşimede puzzle'ı dağıtmış bi vaziyette kutu içinde verdim ve bizi tamamlamanı istiyorum dedim. çok uğraştı ama pes etmedi sonuda da işte artık bütünüz demişti. ilgini çektimi bilmiyorum. Ama benim sana tavsiyem kalkıpta tek başına 12 saatlik bi yolu gitme derim.
canım bunu nasıl ve kime yaptırdın çok değişik bişi nerde yapıyorlar bende yaptırayım

gıtme soora basına kakıo ben aıleme yalan soleyıp gıtmıstım soora kavga da belkı bı gun bana da yalan soleyıp baska yere gıdersın dedı nasıl sınırlendım anlatamam hedıye sıtelerıne bak derım ben cok orjınal seyler var hatta konusan album var bı tane aldım onu resımlerıne 10sn ses kaydı yapıon sesınde dınlıo resmın anısını gıtmıs kadar olursun hem

pusse ınternetten ya da kapsamlı bı fotocudan yaptırabılırsın ıskenderpuzzle dıe bı yerden geldı ama benımkı yapılmıs ve cercevelı bı haldeydı duvara asmıs urasmadan

Back
X