Bakamayacaksan bana ver!

Ayip etmiş bence, oğlum daha denge de duramazken koltuklara tırmanirdi, o kadar kontrolsüz hareket ederdi ki, arkamı dönsem koltuktan düşerdi çocuk..
Ben kendime kızıp uzulurken eşim bir kere bile bir ima da bulunmadı.
Bebek bakmayı ne sanıyor acaba, verin kendisine baksın.
Giderken de tembih edin, başina bişey gelirse hesabını sorarım deyin, anlasin.

Bu tür azarlamalar herkeste oluyor fazla büyütmemek lazım bebekken o seni azarlar büyüyünce sen onu azarlarsın söz verdiğini yapmadığı içşn bu işler böyle

Erkekler işte boş konuşmayı çok severler, iki dakika baksa 3. Dakkikada durmuyor diye geri getirirler. Hem hangi anne evladının canı yansın ister. Bunun bir de yürüme aşaması var o zaman heralde evde harp çıkacak.

Eee fırsat ayağınıza gelmiş. Verin baksın. Mamasını yapsın, altını değiştirsin. Takın kulaklığı saatlerce film izleyin.:ıslık:

Başını vurduktan sonra hemen uyutmayın gözlemleyin ne olur ne olmaz.
O zaman dediğini yapın ve bir gün boyunca verin baksın, nasıl oluyormuş bu işler görsün

Sen 9 ay karnında taşı onca ağrı sıkıntı çek sonra babasi olacak şahıs gelsin bakamayacaksan diye cümle kurşun ..
Bir anlık tepki olarak bakmak istiyorum

Sıkmayın canınızı
Arkadaşın dediği gibi değerlendiririz fırsat bu fırsat
Al bakalım babalk yap biraz deyip ver kucagina

:mad:Bıktım dert arayan kadın derdi okumaktan ben de dert var sandım öffff......adam iyi niyetle dedim diyor yazık gençliğine adamın Türk kızı Tripoli daha çok evde kalır yeni nesil

Bebeğimi uyutmaya götürdüm.yatakta Meme emdi sonra kucağımdan fırladı hemen 2 emekleme mesafesi uzaklıktaki radyatöre kafasını vurdu. Agladi.Biraz anlı kizardi tabi. Eşim hemen salondan geldi odaya. Bakamayacaksan bana ver dedi.tartistik. bebek uyuyunca gittim salona. Savunması neymiş kötü niyetle dememiş yorgunsam o bakacakmis falan. Bundan 2 hafta önce de anlini hafif vurmuştu emekleme asamasi yani. Sürekli tepesindeyim ama bebek işte kaşla göz arası gidiyor bıluluyor bı yer. Evin her yeri korumalı güvenlik önlemi aldık ama oluyor işte öyle. Kaldı ki kendi bakarken de kaç kez vurdu. Ben öyle tepki vermedim. Sonuçta bilerek kimse yapmıyor böyle bisi. Çocuğu bırakıp yanından da ayrılmıyoruz ki. Eşimin tepkisi çok agirima gitti. Densiz.. anlatmak istedim
Emin ol her evde bebek büyütürken oluyo bu tarz şeyler o diyo dkkat etsene digeri diyo dkkat etsene sebebi ise anne babanın cocugunu aşırı korumaya girmesi cokta takılmayın

Oğlumu kalabalık büyüttük açıkçası, yanımda mutlaka biri olurdu. Buna rağmen hani "kaşla göz arasında" denilen o an var ya, işte o an ne oluyorsa oluyordu. Şuan 3 buçuk yaşında ve kaşının altında minik bir iz bile var maalesef. Eşiniz tam bir hödük gibi davranmış. O bebeği bu dünyada sizden daha çok düşünecek hiç kimse yok, babası dahil.

Sutunuzu sağin Verin birkac aksam o baksin.
siz de banyoya girin,saatlerce cikmayin. Maske kil tuy falan...o gun erken uyuyun.
Degerlendirsenize bu firsati.
Cocuk tek annenin mali degil ya, birakin baba da yapsin birseyler.

Ben olsam "Al canım, ben bakamiyorum sen bak " derim veririm eline. Bakalım öyle ahkam kesmesi kadar kolaymiymis.

Back
X