Bakan Ayşen Gürcan 'börek'e açıklık getirdi

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
Bakan Ayşen Gürcan 'börek'e açıklık getirdi

30 Ağustos 2015
31076222.jpg

• -
    • A
    • +
Seçim hükümetinde Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'na getirilen Ayşen Gürcan'ın "Müslüman bir kadının börek yapmasını bilmemesi halinde ailesinin dağılacağı" yönünde bir açıklama yapmış olduğu iddialarına yanıt verdi. CHP'li Aylin Nazlıaka'nın görüştüğü Gürcan, "Böyle birşey söylediğimi düşünmüyorum. Arkadaşlarım araştırıyor." dediği öğrenildi.
Türkiye’nin ilk başörtülü bakanı olarak tarihe geçen İstanbul Ticaret Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Gürcan, sosyal medyada çok konuşulan 'börek' tweet'ine açıklık getirdi.

Bakan olmadan önce Twitter hesabını kapattığı öğrenilen Gürcan’ın “Eğer bir Müslüman kadın börek yapmasını bilmiyorsa o aileye dağılmaya mahkumdur” açıklamasını yaptığı iddia edildi.

Günün konusu haline gelen börek polemiğine CHP'li milletvekili Aylin Nazlıaka son koydu. Bakan Gürcan’a ulaşan Nazlıaka, konuyla ilgili şu yanıtı aldığını aktardı: “Börek konusunu netleştirmek için Bakanı aradım: "Böyle birşey söylediğimi düşünmüyorum. Arkadaşlarım araştırıyor” dedi.”
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/29947178.asp?noMobile=true

Daha ne yaptigindan ne dediginden bihaber.. Baskasi arastiracak da o da ogrenecek kendisi boyle birsey demis mi dememis mi diye..:confused:Bakan olup halki yonetecek, hizmet edecek bu bir de.. Ne gunlere kaldik.. Turkiyeyi boyle insanlara bel baglatanlar utanmali.. Alin iste sectiginiz bakan.. Reisi kutlayin, su anda tebrikleri kabul ediyordur..:KK50:

Fazla karbonhidratın zararları bu cevapta gizli :KK53: Ben kol böreği yapmaya gidiyom :KK54:

Back
X