Bakan Ayşen Gürcan 'börek'e açıklık getirdi

Bide arastirdiklarinda sonuç baklava çıkarsa durumumuz daha vahim hazır yufka yada hamurla borek yapılıyor da baklava daha sıkıntı

ben araştıracak arkadaşları merak ettim.. düşünsene o kadar üniversite okuyorsun ve sonunda bütün twitter da börek demeçi arıyorsun :27:

bir araştır bana da haber ver Time'mim :KK53: börek sevdiğimi düşünmüyorum ama bakalım hayırlısı :KK53:
Şu an itibariyle mesaj sayının 11.715 olduğunun farkındasın değil mi? Birkaç danışman daha versen yanıma.

11954675_1644710895810823_8542937207790423613_n.jpg

Bu kadın bu kapasitesi ile bakan olmussa kk kadınlarının hepsinin birer başbakan birer cumhurbaşkanı vs...olması lazım.

Daha ne yaptigindan ne dediginden bihaber.. Baskasi arastiracak da o da ogrenecek kendisi boyle birsey demis mi dememis mi diye..:confused:Bakan olup halki yonetecek, hizmet edecek bu bir de.. Ne gunlere kaldik.. Turkiyeyi boyle insanlara bel baglatanlar utanmali.. Alin iste sectiginiz bakan.. Reisi kutlayin, su anda tebrikleri kabul ediyordur..:KK50:

niye öyle diyosunki önemli olan başının kapalı olması :KK47::KK53:

ee sen ne dediğini daha bilmiyorsun,nasıl bakanlık yapacaksın. bütün kadınlar yandı..

bunları görünce,bakan olmak bu kadar kolaymıymış diyorum. iki güzel söz,bir pohpohlama, oldun bakan..
da tabii bunu yapabilmekte öyle herkesin kaldırabileceği şey değil

Back
X