Bakan olur mu..

Sevgi dolu bir cift, eller birbirine kenetlenmis, sanki birlikteliklerine ve bir arada oluslarina dua eder gibi.. Uzun sacli, sevgi dolu bir kadin.. Sivri burunlu bir erkek, yakisikli ve gulmeyi seven bir karakter.. Bir konuda gorusme halindeler, endiseden oldukca uzak, seffaf bir konusma hakim.. Bu erkek yasaminda veya degil.. Yasamindaysa dedigim turde bir iliski soz konusu yok degilse bu tipte bir erkek yasamina girebilir. 3 gun, 3 ay veya 3 sene...

Yeni gördüm çok teşekkürler. Henüz yok böyle biri.. 3 sene çok uzun ama hayırlısı yine:)
İş hayatımla ilgili bir şey söyleyebilir misiniz peki?

kahve falindan zerre anlamam, ama sanki 3 kisi bir yola gidiyor gibi..

Cok anlamam gore kendime gore yorum yapiyim.
Sen biriyle agiz agiza vermis bisey konusuyorsun.Uzun sacli bi kadin var uzanmis bisey dusuuyor belki de sensiindir.
Uc kisi yola gidiyorsunuz onu bende gordum.
Yalniz sana dost gozukup aslinda sana dusman olan cok kisi var.Hatta birisi Bisey anlatiyorsun sanki sasirmis gibi yapiyor ama icinden kis kis guluyor.
Bi dilegin gercek olucak gibi canim.
Sanirim birisine arkani donmusun birde bu kadar anlayabildim fazla anlamam.

Teşekkür ederim :)
Konuşma da yol da hayırlıdır umarım.
Kalabalık bir yerde çalışıyorum, bu dediğinizin tersinin söylendiğini daha duymadım zaten.. Sessiz düşmanlar çok, nasıl bir gereksiz art niyetse, anlayamadım hiç bir zaman.
Peki dost var mı hiç?
Biri var sürekli zaten bir arkamızı bir yüzümüzü dönüyoruz gelgitli bir şey :) Nasıl biri?
Bu dilek ufak bir şey değil de dönüm noktalarımdan biridir dilerim; ömürlük gerçek dost, aynı şekilde son aşk, işimi gücümü daha bir sağlama almak gibi...

kahve falindan zerre anlamam ama,
en son resimde sanki boga burcu ya da koc burcu simgesini andiran bir sey var.

Bakabilecek var mı, yeni de yükleyebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…