- 12 Mart 2009
- 5.981
- 4.905
- 173
- Konu Sahibi Gunnur2010
-
Çünkü sadece kendilerine yontuyorlar.Iyide Mune abla ilk basta o harcadigi para, kendi parasi degil. Cok tesadüf degilmi akp'nin büyümesi ile ilk gemisini almasi? Nerden o kadar para aldigini saniyorsun?
Ikincisi ise ben kendi adima konusursam iyimser olmaktan biktim zira karsi tarafta iyimser degil. Bu Yildirim'in oglu degil da Kilicdaroglu'nun oglu olsaydi burdaki akp'liler, senin mesajini begenenler yaygariyi koparardi ama. Ve evet bakkal amcanin oglu ve bakanin oglu arasinda fark var. Parti olarak "ne özeli, bunlar genel genel" diyorsan, o laflar sanada gecerli oldugunu bilmen lazim. Bir bakanin oglu, hele bu kadar cok dini reklam yapan parti bakanin oglu olarak biraz daha dikkat etmen gerekir.
abla yaa cok guzel dedinKumar gerçekten kötü bir alışkanlık, onaylamıyorum kumar oynamayı lakin Bakan'ın oğlu oynuyor diye de ayrı muamele yapamayacağım, gözlerimi aça aça aboooo demeyeceğim, insanız sonuçta, bakan oğlu kumar oynamaz, içki içmez, çapkınlık yapmaz diye birşey yok, ha Bakan oğlu, ha bakkal Ahmet'in oğlu fark etmez, herkesin yaptığı kendini alakadar eder, tek yadırganan kısım bizde böyle şeyler olmaz, yapanlar ellerinde viski bardağıyla dolaşanlardır monşer diye keskin ve net ifadeler kullanıyor olmaları, oysa olabilir, insan insandır, beşer şaşar.
Bunu diyebiliyor ve insanları olduğu gibi kabul ediyorum, tek isteğim aynı şeyi hükümetinde yapması, siyasi görüş ayırt etmeksizin herkesin insan olduğunu ve insanların yaptıklarının sadece kendini alakadar ettiğini, ters bulsalar bile ötekileştirmemelerini diliyorum.
Yandas basindan inciler:
Her kumar oynayan kumarbaz degildir
Ya bu yandaslardaki zeka piriltisi beni benden aliyor
zaytung olduğunu söyle bana lütfen.
edit: değilmiş ya laevet adam haklı, her tecavüz eden tecavüzcü değil, her hırsızlık yapan hırsız değil, küfür eden küfürbaz değil böyle de tatlış bir ülkeyiz
Biraz kassalar oraya insanlari dogru yola dondurmek icin gorevlendirildi bile diyecekler
Ayranına hemdeNe kadar da abartmayı seviyorsunuz pişpirik oynuyor çocuk orada çok ayıp
Misal ben daha çok kumar oynuyorum milletle iddiaya girer dururum hepte ben kazanırım gerçi kazandığımla kalıyorum ödeme yapmıyorlarAyranına hemde
Teneffüslerde kullanıyoruz orayı canım buraya ders vermeye geliyoruzAdresi şaşırdınız herhalde.Şimdi buradan çıkacaksınız,az aşağıya ineceksiniz,geyik topiği orada
Yandas basindan inciler:
Her kumar oynayan kumarbaz degildir
Ya bu yandaslardaki zeka piriltisi beni benden aliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?