Bakanın oğlu kumar masasinda

Çünkü sadece kendilerine yontuyorlar.

Başörtüsünün kamuya girmesi konusunda özgürlük adına her kesimden insandan destek gördüler. Başörtülü, başörtüsüz, sağcı, solcu..
Buna lafım yok.

Aksam 10dan sonra içki satışının yasaklanması konusunda biri destek verdi mi? Biri de cıkıp ben içmesem de ama bu da özgürlük dedi mi? Ben duymadım.

Ben de artık kendi silahları ile vurmanın gerekliliğine çok inanıyorum ve kahkahamı patlatıyorum .

Şirketin yıllık gezisinde kıbrıs'a gitmişti bütün personel 5 vakit namazını kılanlar da dahil çoğu personel kumar masalarında para kaybetmiş, diskoda kendinden geçmişti, çok normal bence ne var ki

abla yaa cok guzel dedin

Sonuçta insan hata yapabilir.
Babası ayrı birey oğlu ayrı.
Yargılama yaparken bunu atlıyorsunuz.
Babası ne diyosa diyor o kendi fikirleri belki oğlu babasıyla aynı fıkırde değildir.aynı görüşte de olmayabilir.sonuçta şahit oluyoruz böyle durumlara partıden çıkınca eşleri açılıyor yada tam tersi oluyor.
Herkesin kendi günahı kendi hayatı.

Yandas basindan inciler:

Her kumar oynayan kumarbaz degildir

Ya bu yandaslardaki zeka piriltisi beni benden aliyor

zaytung olduğunu söyle bana lütfen.

edit: değilmiş ya la evet adam haklı, her tecavüz eden tecavüzcü değil, her hırsızlık yapan hırsız değil, küfür eden küfürbaz değil böyle de tatlış bir ülkeyiz

Biraz kassalar oraya insanlari dogru yola dondurmek icin gorevlendirildi bile diyecekler

Biraz kassalar oraya insanlari dogru yola dondurmek icin gorevlendirildi bile diyecekler

ilim irfan için gittiği ülkede kötü yola düşenleri kurtarmak için oradaydı o.. bu mesajımı haber yaparlarsa hiç şaşırmam yalnız malum Google'ın 1 Nisan şakasını haber yapan cici kanallarımız var

Adresi şaşırdınız herhalde.Şimdi buradan çıkacaksınız,az aşağıya ineceksiniz,geyik topiği orada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…