Bakar mısınız 2.0 beta hcg yükselir mi.

Tubbi12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2025
26
1
1
26
Selam arkadaşlar
Beta hcg 2.0 cıktı. Kontrol ettigim de hamile degilim. Ama her yaptırdıgımda 0.5 cıkardı. Sizde 2.0 olması yükselecegi anlamına gelebilir mi.

Bende aynı durumu yaşıyorum hem beta hcg miz hemde adet tarihimiz aynı 0 olması gerekmez mi diye insan düşünmeden edemiyor

Bende aynı durumu yaşıyorum hem beta hcg miz hemde adet tarihimiz aynı 0 olması gerekmez mi diye insan düşünmeden edemiyor
Merak ediyorum gerçekten düşünmeden edemiyorum. Bi ihtimal varmı bilmek istiyorum. Daha öncesinde gecikmelerde hep 0 cıkardı ilk defa 2 cıktı

Merak ediyorum gerçekten düşünmeden edemiyorum. Bi ihtimal varmı bilmek istiyorum. Daha öncesinde gecikmelerde hep 0 cıkardı ilk defa 2 cıktı
Yükselebilir bence regle daha varmış zaten âdetiniz gecikince kesinlikle bidaha beta hcg baktırın

Bu arada testte <2.0 gösteriyor araştırdım deger 2 den kücük demekmiş. O işaret > bu şekil olsaydı beta hcg artış olma ihtimali var demekmiş. Ama ben kendi degerim in de arttığını görmek istiyorum

Bu arada testte <2.0 gösteriyor araştırdım deger 2 den kücük demekmiş. O işaret > bu şekil olsaydı beta hcg artış olma ihtimali var demekmiş. Ama ben kendi degerim in de arttığını görmek istiyorum
Ben birinci denememde çift çizgi gördüm sürekli silik çizgi gördüm testlerde kan verdiğimde adetime bayağı vardı yedi gün sekiz gün falan benim de bu değer çıktı teslime pozitif çıktı dört gün gecikti hala pozitif çıktı ama kanda 0.35 çıktı sonra büyük ihtimalle kimyasal gebelik oldu sabahına adet oldum

Back
X