Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Selam arkadaşlar
Beta hcg 2.0 cıktı. Kontrol ettigim de hamile degilim. Ama her yaptırdıgımda 0.5 cıkardı. Sizde 2.0 olması yükselecegi anlamına gelebilir mi.
Selam arkadaşlar
Beta hcg 2.0 cıktı. Kontrol ettigim de hamile degilim. Ama her yaptırdıgımda 0.5 cıkardı. Sizde 2.0 olması yükselecegi anlamına gelebilir mi.
Bu arada testte <2.0 gösteriyor araştırdım deger 2 den kücük demekmiş. O işaret > bu şekil olsaydı beta hcg artış olma ihtimali var demekmiş. Ama ben kendi degerim in de arttığını görmek istiyorum
Bu arada testte <2.0 gösteriyor araştırdım deger 2 den kücük demekmiş. O işaret > bu şekil olsaydı beta hcg artış olma ihtimali var demekmiş. Ama ben kendi degerim in de arttığını görmek istiyorum
Ben birinci denememde çift çizgi gördüm sürekli silik çizgi gördüm testlerde kan verdiğimde adetime bayağı vardı yedi gün sekiz gün falan benim de bu değer çıktı teslime pozitif çıktı dört gün gecikti hala pozitif çıktı ama kanda 0.35 çıktı sonra büyük ihtimalle kimyasal gebelik oldu sabahına adet oldum