Bakar mısınız 2.0 beta hcg yükselir mi.

Tubbi12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2025
38
1
1
27
Selam arkadaşlar
Beta hcg 2.0 cıktı. Kontrol ettigim de hamile degilim. Ama her yaptırdıgımda 0.5 cıkardı. Sizde 2.0 olması yükselecegi anlamına gelebilir mi.

Bende aynı durumu yaşıyorum hem beta hcg miz hemde adet tarihimiz aynı 0 olması gerekmez mi diye insan düşünmeden edemiyor

Bende aynı durumu yaşıyorum hem beta hcg miz hemde adet tarihimiz aynı 0 olması gerekmez mi diye insan düşünmeden edemiyor
Merak ediyorum gerçekten düşünmeden edemiyorum. Bi ihtimal varmı bilmek istiyorum. Daha öncesinde gecikmelerde hep 0 cıkardı ilk defa 2 cıktı

Merak ediyorum gerçekten düşünmeden edemiyorum. Bi ihtimal varmı bilmek istiyorum. Daha öncesinde gecikmelerde hep 0 cıkardı ilk defa 2 cıktı
Yükselebilir bence regle daha varmış zaten âdetiniz gecikince kesinlikle bidaha beta hcg baktırın

Bu arada testte <2.0 gösteriyor araştırdım deger 2 den kücük demekmiş. O işaret > bu şekil olsaydı beta hcg artış olma ihtimali var demekmiş. Ama ben kendi degerim in de arttığını görmek istiyorum

Bu arada testte <2.0 gösteriyor araştırdım deger 2 den kücük demekmiş. O işaret > bu şekil olsaydı beta hcg artış olma ihtimali var demekmiş. Ama ben kendi degerim in de arttığını görmek istiyorum
Ben birinci denememde çift çizgi gördüm sürekli silik çizgi gördüm testlerde kan verdiğimde adetime bayağı vardı yedi gün sekiz gün falan benim de bu değer çıktı teslime pozitif çıktı dört gün gecikti hala pozitif çıktı ama kanda 0.35 çıktı sonra büyük ihtimalle kimyasal gebelik oldu sabahına adet oldum

Sizce hamilemiyim

Eklentiler

• Screenshot_2025-05-18-00-07-09-569_com.android.chrome.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 112
Ben adetim 2 gün geçince beta HCG vermiştim 4.99 çıkmıştı o akşamı adet oldum sonra hastaneye gittim kadın doğuma 0.450 cikdi doktor kimyasal olmuş demisti bana.

Aaaa üzüldüm ya
Hayırlısı olsun yapacak bişey yok ama başıniza böyle birşey gelirse ilk doktora danışın ben artımed test yapmıştım çoğu kişi yalancı pozitif deyince önemsemedim açıkçası ve ilaç kullandım çok pişmanım belki de ondan oldu bilemiyorum nedenini ama size tavsiyem burdakilerin gosrusuyle deil kesinlikle doktor görsün başınıza böyle birşey gelirse

Bi umut işte sorguluyorsun burdan da. Yapcak bişi yok nasip işi . İnşallah güzel şeylerle karşılaşırız

Bi umut işte sorguluyorsun burdan da. Yapcak bişi yok nasip işi . İnşallah güzel şeylerle karşılaşırız
Yani tabiki ama herkesin vücudu bir deil işte burda herkez kendi basina geleni anlatıyor onun başına geldi diye sende aynısını yasiyacaksin diye birşey yokmuş onu anlamis olduk hakkinizda hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…