- 30 Mayıs 2023
- 114
- 16
- 13
- 29
- Konu Sahibi Basak ayaz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok silik bir çizgi var gibi görüyorum
Banada öyle geldi çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için rabbim kimsenin kucağını boş birkmasinÇok silik bir çizgi var gibi görüyorum
Ayyy inşallah gonlunuzce olur hayırlı haberlerinizi alırızBanada öyle geldi çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için rabbim kimsenin kucağını boş birkmasin
Amin canım benimAyyy inşallah gonlunuzce olur hayırlı haberlerinizi alırız![]()
Hayırlısı olsun inşallahAmin canım benimon gün önce kan verdim 1.20 çıktı bu böyle bı anda çıkınca belimde çok ağrı var ondan şüphelendim test yaptım
Direk çizgi olduğu belli dimi kuzumHayırlısı olsun inşallahikinci çizgi silik ama acaba çizgi mi bu yanılgısına düşürmedi beni. Güzel haberlerini yaz mutlaka
![]()
Merhaba en belirgin belirtiniz bel ağrısı mı bende de çok var bu aralar o ağrı yaAmin canım benimon gün önce kan verdim 1.20 çıktı bu böyle bı anda çıkınca belimde çok ağrı var ondan şüphelendim test yaptım
Dün geceden beri çok belimde ağrı varMerhaba en belirgin belirtiniz bel ağrısı mı bende de çok var bu aralar o ağrı ya
Evet cnm hemen çıktı iki DKK olmuştu yüksek ihtimalTesti şimdi mi yaptiniz
Canım benim ağzından bal damlıyor Allah'ım razı olsun2.ci bir çizgi daha var
2. Çizgi silik ama acaba çizgi var mı diye düşünmedim gözüme çarptı direktmen çizgi var bence inşallah doğru görüyoruzdurDirek çizgi olduğu belli dimi kuzum
Bnce kan testi yaptr inşallah vardırCanım benim ağzından bal damlıyor Allah'ım razı olsun
Tmm cnm benim teşekkür ederim sizce var mı görüşüne göresabah erken yap testi ilk idrarla daha net çıkarvarsa
İnşallah canım benim Allah'ım razı olsun sizce var gibi duruyor mu tahmininizceBnce kan testi yaptr inşallah vardır![]()
Var gibi duruyor başka bir test yaptınız mıİnşallah canım benim Allah'ım razı olsun sizce var gibi duruyor mu tahmininizce
Yok elimde bitane vardı sadece bunu yapabildimVar gibi duruyor başka bir test yaptınız mı