Bakar mısınız bir sorum olacak??

gns gulu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2022
414
137
33
30
Merhaba
Aşılama yaptım 1 hafta oldu. Test yaptım negatif çıktı. Reglime 8 gün var. Normal mi sizce ?

Bende reglime altı gün kala test yapmıştım negatifti üzülmüştüm bu ay olmadı diyordum ama üç gün kala birden pozitife döndü inşallah sizinki de öyle olsun çok amin
Ya güzel dualarınız için çok teşekkür ederim çok sagolun

Asilam
Merhaba
Aşılama yaptım 1 hafta oldu. Test yaptım negatif çıktı. Reglime 8 gün var. Normal mi sizce ?
Aşılama ücreti ne kadar gittiniz bende iki yıldır istiyorum gebelik oluşmuyor üç gün önce hsg filmi çekildim doktor tüplerim kalali açıldığını söyledi ve üç ay çok önemli bir hafta sonra ilişki önerdi antibiyotik kullanıyorum şuan enfeksiyon oluşmaması açısından hsg sonucumu yüklendim bakabilir misiniz

Merhaba
Ben yurt dışında yaşıyorum. Oradaki ücretleri bilmiyorum maalesef
Umarım en kısa zamanda isteyen herkese nasip olur

Biz Aşılama yaptırmak için gittik bize 10 bin dedi doktor ama ilaclar dahil mi bilmiyorum çünkü ben ilaçları aldım kullandım doktor dedi yumurtaların çatlamış gerek yok aşılamaya bu ay siz deneyin Ben Aşılama yaparım paramı alırım ama vijdanim rahat etmez olmazsa bi daha ki ay yaparız şuan bekliyorum bakalım hayırlısı inşallah ilaçların fiyatı 4.400 2 kutu gonf iğne verdi muayene ücreti de 1000 lira.

Güzel para valla canım inşallah tutar test ne zaman yapacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…