Bence erken yapmışsın daha zaman var inşallah pozitife dönerMerhaba
Aşılama yaptım 1 hafta oldu. Test yaptım negatif çıktı. Reglime 8 gün var. Normal mi sizce ?
Öyle mi dersiniz ? İnşallah ya tam 2 yıldır bekliyorumBence erken yapmışsın daha zaman var inşallah pozitife döner
Tabiki daha 7 güncük olmuş idrara 12-14 günde geçiyor umudunu kaybetme inşallah Rabbim nasip etsinÖyle mi dersiniz ? İnşallah ya tam 2 yıldır bekliyorum
Öyle mi dersiniz ? İnşallah ya tam 2 yıldır bekliyorum
Ya güzel dualarınız için çok teşekkür ederim çok sagolunBende reglime altı gün kala test yapmıştım negatifti üzülmüştüm bu ay olmadı diyordum ama üç gün kala birden pozitife döndü inşallah sizinki de öyle olsun çok amin
Ne demek rica ederimm güzel haberlerinizi bekliyorumYa güzel dualarınız için çok teşekkür ederim çok sagolun
Aşılama ücreti ne kadar gittiniz bende iki yıldır istiyorum gebelik oluşmuyor üç gün önce hsg filmi çekildim doktor tüplerim kalali açıldığını söyledi ve üç ay çok önemli bir hafta sonra ilişki önerdi antibiyotik kullanıyorum şuan enfeksiyon oluşmaması açısından hsg sonucumu yüklendim bakabilir misinizMerhaba
Aşılama yaptım 1 hafta oldu. Test yaptım negatif çıktı. Reglime 8 gün var. Normal mi sizce ?
Siz ne zamandır gebelik düşünüyorsunuzBende reglime altı gün kala test yapmıştım negatifti üzülmüştüm bu ay olmadı diyordum ama üç gün kala birden pozitife döndü inşallah sizinki de öyle olsun çok amin
1 senelik evliyim geçen ay korunmayı bırakmıştık olmadı bu ay nasip oldu şimdi siizin durumunuzu okudum da Allah yardımcınız olsun inşallah bu ay yüzünüz gülsünSiz ne zamandır gebelik düşünüyorsunuz
Amin ya inşallah1 senelik evliyim geçen ay korunmayı bırakmıştık olmadı bu ay nasip oldu şimdi siizin durumunuzu okudum da Allah yardımcınız olsun inşallah bu ay yüzünüz gülsün
Gebe misiniz şuan1 senelik evliyim geçen ay korunmayı bırakmıştık olmadı bu ay nasip oldu şimdi siizin durumunuzu okudum da Allah yardımcınız olsun inşallah bu ay yüzünüz gülsün
Aynen idrarda 11.gunden asagi gozukmuyorTabiki daha 7 güncük olmuş idrara 12-14 günde geçiyor umudunu kaybetme inşallah Rabbim nasip etsin
Evet yeni öğrendim 2 gün önceGebe misiniz şuan
Amin ya inşallahEvet yeni öğrendim 2 gün önceAllah sizede nasip etsin
MerhabaAsilam
Aşılama ücreti ne kadar gittiniz bende iki yıldır istiyorum gebelik oluşmuyor üç gün önce hsg filmi çekildim doktor tüplerim kalali açıldığını söyledi ve üç ay çok önemli bir hafta sonra ilişki önerdi antibiyotik kullanıyorum şuan enfeksiyon oluşmaması açısından hsg sonucumu yüklendim bakabilir misiniz
Biz Aşılama yaptırmak için gittik bize 10 bin dedi doktor ama ilaclar dahil mi bilmiyorum çünkü ben ilaçları aldım kullandım doktor dedi yumurtaların çatlamış gerek yok aşılamaya bu ay siz deneyin Ben Aşılama yaparım paramı alırım ama vijdanim rahat etmez olmazsa bi daha ki ay yaparız şuan bekliyorum bakalım hayırlısı inşallahAsilam
Aşılama ücreti ne kadar gittiniz bende iki yıldır istiyorum gebelik oluşmuyor üç gün önce hsg filmi çekildim doktor tüplerim kalali açıldığını söyledi ve üç ay çok önemli bir hafta sonra ilişki önerdi antibiyotik kullanıyorum şuan enfeksiyon oluşmaması açısından hsg sonucumu yüklendim bakabilir misiniz
Güzel para valla canım inşallah tutar test ne zaman yapacaksınBiz Aşılama yaptırmak için gittik bize 10 bin dedi doktor ama ilaclar dahil mi bilmiyorum çünkü ben ilaçları aldım kullandım doktor dedi yumurtaların çatlamış gerek yok aşılamaya bu ay siz deneyin Ben Aşılama yaparım paramı alırım ama vijdanim rahat etmez olmazsa bi daha ki ay yaparız şuan bekliyorum bakalım hayırlısı inşallahilaçların fiyatı 4.400 2 kutu gonf iğne verdi muayene ücreti de 1000 lira.
Amin canımMerhaba
Ben yurt dışında yaşıyorum. Oradaki ücretleri bilmiyorum maalesef
Umarım en kısa zamanda isteyen herkese nasip olur
Adetim geciksin öyle yapicam daha 3 gun var adet olmayaGüzel para valla canım inşallah tutar test ne zaman yapacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?