merhabalar ilişki üzerinden sonra 10. gündeyim dayanamadım awox erken gebelik testi yaptım çizgi var mı yok mu anlayamadım erken daha çünkü. Düzensiz adet görüyorum adet tarihim 2 gün geçti ama ilişki üzerinden 10 gün geçti henüz bir bakar mısınız?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok var gibi görünmüyor, hakkınızda hayırlısı.merhabalar ilişki üzerinden sonra 10. gündeyim dayanamadım awox erken gebelik testi yaptım çizgi var mı yok mu anlayamadım erken daha çünkü. Düzensiz adet görüyorum adet tarihim 2 gün geçti ama ilişki üzerinden 10 gün geçti henüz bir bakar mısınız?
Awox bu kadar erken sonuç vermiyor maalesef değerin 25 üstü olması gerekiyor ilişki üzerinden 10 gün geçtiyse sonuç vermesi biraz zor çok hassas olması gerekiyor genelde yumurtlamadan 14 gün sonra regl başlar testinde çizgi yok gibi zatenmerhabalar ilişki üzerinden sonra 10. gündeyim dayanamadım awox erken gebelik testi yaptım çizgi var mı yok mu anlayamadım erken daha çünkü. Düzensiz adet görüyorum adet tarihim 2 gün geçti ama ilişki üzerinden 10 gün geçti henüz bir bakar mısınız?
Benimkide böyle ya dört test yaptım ikisi var gibi diğer ikisinde sonradan böyle oldu testlerde mi sorun var anlayamadım varsa da 4 ünde bir mi sorun var çok ilginç gerçekten ya12. gündeyim şu an bugün sabah yine awox erken gebelik testi yaptım. İlk 3 dk içinde silik çizgi gördüm ama aniden yok oldu noluyor anlam veremedim, sanırım hamile değilim
En iyisi kan ver canım, yanıltmaz.Benimkide böyle ya dört test yaptım ikisi var gibi diğer ikisinde sonradan böyle oldu testlerde mi sorun var anlayamadım varsa da 4 ünde bir mi sorun var çok ilginç gerçekten ya![]()
idrar testlerine pek güvenmiyorum artık ya biraz daha zaman geçtikten sonra kan testi vericem gibi duruyor, sende öyle yaparsın en kötü canımBenimkide böyle ya dört test yaptım ikisi var gibi diğer ikisinde sonradan böyle oldu testlerde mi sorun var anlayamadım varsa da 4 ünde bir mi sorun var çok ilginç gerçekten ya![]()
gecikmenin kaçıncı günündesiniz?idrar testlerine pek güvenmiyorum artık ya biraz daha zaman geçtikten sonra kan testi vericem gibi duruyor, sende öyle yaparsın en kötü canım![]()
Ben gölgemsi bişey görüyorum da insallah hamilesindir daha cok erkense böyle çıkmış olabilirBişi gören var mı :/
28 inde regl olmam lazımdı olmadım. Sadece yansımalı fotolarda çizginin kendi belirginliği var ama renk almamıs gibi oda testin kendisinin cıkıntısı herale olsaydı renklenecekti diye dsündümBen gölgemsi bişey görüyorum da insallah hamilesindir daha cok erkense böyle çıkmış olabilir
benimde adetim 3 gecikti test yaptım az önce negatif çıktı değilim heralde olsa çıkardı çoktan28 inde regl olmam lazımdı olmadım. Sadece yansımalı fotolarda çizginin kendi belirginliği var ama renk almamıs gibi oda testin kendisinin cıkıntısı herale olsaydı renklenecekti diye dsündüm
Off bir türlü regl de olmuyorum hala söktürücü mü içsembenimde adetim 3 gecikti test yaptım az önce negatif çıktı değilim heralde olsa çıkardı çoktan![]()