• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bakar mısınız hamile miyim?

essumiy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
merhabalar ilişki üzerinden sonra 10. gündeyim dayanamadım awox erken gebelik testi yaptım çizgi var mı yok mu anlayamadım erken daha çünkü. Düzensiz adet görüyorum adet tarihim 2 gün geçti ama ilişki üzerinden 10 gün geçti henüz bir bakar mısınız?

Eklentiler

• 5975.webp
    5975.webp
    91,7 KB · Görüntüleme: 289
  • 5974.webp
    5974.webp
    90,5 KB · Görüntüleme: 283
  • 5973.webp
    5973.webp
    93,7 KB · Görüntüleme: 290
merhabalar ilişki üzerinden sonra 10. gündeyim dayanamadım awox erken gebelik testi yaptım çizgi var mı yok mu anlayamadım erken daha çünkü. Düzensiz adet görüyorum adet tarihim 2 gün geçti ama ilişki üzerinden 10 gün geçti henüz bir bakar mısınız?
Çok var gibi görünmüyor, hakkınızda hayırlısı.

Awox bu kadar erken sonuç vermiyor maalesef değerin 25 üstü olması gerekiyor ilişki üzerinden 10 gün geçtiyse sonuç vermesi biraz zor çok hassas olması gerekiyor genelde yumurtlamadan 14 gün sonra regl başlar testinde çizgi yok gibi zaten

Belli belirsiz bir şey var gibi ama sabah yine tekrarla istersen

12. gündeyim şu an bugün sabah yine awox erken gebelik testi yaptım. İlk 3 dk içinde silik çizgi gördüm ama aniden yok oldu noluyor anlam veremedim, sanırım hamile değilim

Eklentiler

• 6313.webp
    6313.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 212
  • 6315.webp
    6315.webp
    11 KB · Görüntüleme: 172
  • 6317.webp
    6317.webp
    17 KB · Görüntüleme: 177
12. gündeyim şu an bugün sabah yine awox erken gebelik testi yaptım. İlk 3 dk içinde silik çizgi gördüm ama aniden yok oldu noluyor anlam veremedim, sanırım hamile değilim
Benimkide böyle ya dört test yaptım ikisi var gibi diğer ikisinde sonradan böyle oldu testlerde mi sorun var anlayamadım varsa da 4 ünde bir mi sorun var çok ilginç gerçekten ya 🥺

Benimkide böyle ya dört test yaptım ikisi var gibi diğer ikisinde sonradan böyle oldu testlerde mi sorun var anlayamadım varsa da 4 ünde bir mi sorun var çok ilginç gerçekten ya 🥺
En iyisi kan ver canım, yanıltmaz.

idrar testlerine pek güvenmiyorum artık ya biraz daha zaman geçtikten sonra kan testi vericem gibi duruyor, sende öyle yaparsın en kötü canım 😊

Bişi gören var mı :/

Eklentiler

• IMG_0369.webp
    IMG_0369.webp
    34,9 KB · Görüntüleme: 116
  • IMG_0368.webp
    IMG_0368.webp
    34,5 KB · Görüntüleme: 91
  • IMG_0367.webp
    IMG_0367.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 85
  • IMG_0370.webp
    IMG_0370.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 164
Ben gölgemsi bişey görüyorum da insallah hamilesindir daha cok erkense böyle çıkmış olabilir
28 inde regl olmam lazımdı olmadım. Sadece yansımalı fotolarda çizginin kendi belirginliği var ama renk almamıs gibi oda testin kendisinin cıkıntısı herale olsaydı renklenecekti diye dsündüm

28 inde regl olmam lazımdı olmadım. Sadece yansımalı fotolarda çizginin kendi belirginliği var ama renk almamıs gibi oda testin kendisinin cıkıntısı herale olsaydı renklenecekti diye dsündüm
benimde adetim 3 gecikti test yaptım az önce negatif çıktı değilim heralde olsa çıkardı çoktan :(

Back
X