BAKAR MISINIZ LÜTFEN burun estetiği

asliaysan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2022
24
1
1
27
Burun estetiği beşinci ayındayım ve çevremden burnun düştü yorumlarını alıyorum sizce burnum düşük mü daha çok düşer mi çok moralim bozuk 😔
IMG_20230318_190401.webp

Eklentiler

• IMG_20230318_190350.webp
    IMG_20230318_190350.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 231
hala allaha bakıyor burnun. Nasıl düştü acaba? Düşmüş hali bu mu? Ben senin yerinde olsam burnum birazcık daha düşsün diye dua ederdim.

Ayrıca zamanla burnun düşmesi normal ameliyattan sonra yoksa domuz burnuyla gezerdi ameliyat olan herkes

Ya bence bazı insanlar acayip detaycı ve mükemmelliyetçi oluyor, size burnunuzla ilgili yorum yapan arkadaşınız da öyle bence. Sonucta bizler ameliyat öncesi de seklini beğenmediğimiz için ameliyat oluyoruz, bu yüzden eskisinden daha iyi görünüm olmalı amacımız. Ben fotoğrafa baktığımda hiçbir problem görmüyorum. Eşitsizlik, aşırı kalkiklik veya çökme oldugunda hemen farkediliyor zaten, sizin burnunuzda bir sorun görünmüyor, bence çok güzel, sıkmayın canınızı 🍀🤗

Tam tersi bi tık fazla kalkık olmuş hatta düşerse daha güzel gözükebilir. Arkadaşınızın sizinle başka bir problemi var gibi.

Kalkıklığı çok yerinde.Gayet güzel olmuş bence.Arkadaşınız yorumlarını kendine saklasın.Aklınıza olmadık şeyler sokmasın.

En yakın arkadaşım burnun değişmedi aynı düştü gibi yorumlar yapıyor sürekli fındık gibi olur diye beklemiştim falan diyor psikolojimi bozdu sanırım...
Burnunda sorun yok, gayet kalkik ama bu kalkikliktaki burnuna düşmüş diyen, en yakin arkadaşında problem var gibi.

Back
X