Bakar misiniz Lutfen.....

Nasil bir sinav

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2017
54
23
8
38
Arkadaslar herkese merhaba ben 5 kez kimyasal gebelik yasadim dusuk oldu hepsi rahim filmi cektirdim filmde uterus saga devriyedir yaziyo rahmim saga dogru yatikmis ama doktorum herseyin normal oldugumu soledi klomen kullanmaya baslicam buay ama bu rahimin sekli kafama takildi cok acaba rahmi bu sekilde olan hamile kalan ve dogum yapan varmi acaba dusuge rahmimim bu sekilde olmasimi neden oluo nolur yardim edin bi bilgisi olan varsa

Genetik araştırma yaptirdinizmi?

Rahim şeklinden yana yorum yapamam çünkü hiç bir bilgim yok

Yaptirdim canim hepsini hepsini yapildi hersey temiz cikti rahim filminde bole bisey yazdi ama doktorum hic onemsemedi bile hersey gusel normal tuplerde acik dedi ama benim kafama cok takildi
Canım doktorun herşey süper demiş rahat ol
Eğer aklında şüphe varsa başka bir doktora daha göster sonuçlarını. Devlete göster ama .
Bence güvenmiyorsan değiştir doktorunu

Evet
Canım doktorun herşey süper demiş rahat ol
Eğer aklında şüphe varsa başka bir doktora daha göster sonuçlarını. Devlete göster ama .
Bence güvenmiyorsan değiştir doktorunu
Cok sagol canim ya doktoruma guveniyorum aslinda ama ben tekrar bi kayip yasamak istemiyorum okadar yoruldumki artik yiprandim ilk kez kkomen kullanicam isallah bu sefer hersey gusel bebegim bana sikica tutunur..

Yaptirdim canim hepsini hepsini yapildi hersey temiz cikti rahim filminde bole bisey yazdi ama doktorum hic onemsemedi bile hersey gusel normal tuplerde acik dedi ama benim kafama cok takildi
Sorun yok dediyse yoktur canm. Ama için rahat edecekse başka doktorla gorus . Birde esin test yaptirsin sperm dna hasarına bakılsın spermlerde hasar olursada genelde kimyasal ve boş gebelik faln oluyo

Canım bende 2 düşük yaptım rahim filmi genetik bölüm falan çok uğraştım rahmimde minicik perde ve rahmim çok az eğrilik olduğunu öğrendim ve perdeyi yani septumu aldırmak için ufak bir operasyon oldum hemen 1 ay sonra hamile kaldım çok şükür 29 haftalık olduk inşallah en kısa zamanda rabbim sanada nasip etsin

Benim rahmim için de doktor arkuat diye bi tAbir kullanmıştı. Kalp şeklinde imş sanırım. O yüzden kızım hep sağ tarafımda duruyor.sol yanım boş.sanki o tarafta Rahim yok gibi enteresan.kimyasal ben de yaşadım ama bi kere.rahim kaynaklı olsa daha büyükken sıkıntı olur bebek için diye düşünüyorum .kimyasal daha küçükken düşüyor ya.39 haftadayım şuan. Allah size de nasip etsin.

Bu konular önemli konular kafana herhangi bişi takılmamalı ve tek bir doktora bağlı kalınmamalı diye düşünüyorum .
Zoru yaptırmışsın nasılsa elinde bütün testlerin evrakların mevcut araştırma yap ve farklı doktorlarında görüşlerini al derim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…