Bakar mısınız lütfen?

Didossss

Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2019
245
420
18
Bugün doktor muayenem vardı, bebeğimin kalp atış hızı diğer ultrasonlarımda 120 çıkmıştı hep, bugün ki ultrasonumda 99 çıktı. Doktor iyi kalp atışı da herşeyi de iyi dedi ama benim yine de kafama takıldı, sizce de biraz yavaş değil mi?

Bugün doktor muayenem vardı, bebeğimin kalp atış hızı diğer ultrasonlarımda 120 çıkmıştı hep, bugün ki ultrasonumda 99 çıktı. Doktor iyi kalp atışı da herşeyi de iyi dedi ama benim yine de kafama takıldı, sizce de biraz yavaş değil mi?
Doktor değilim tabiki ama senin şuan doktor iyi dediği halde kafana takman,stres yapman , uzulmen Bebeğe de geçiyor olabilir.. lütfen akışına bırakın ,hayırlısını isteyip doktorunuza güvenin olurmu hiç uzulmeyin:KK200:

Doktor değilim tabiki ama senin şuan doktor iyi dediği halde kafana takman,stres yapman , uzulmen Bebeğe de geçiyor olabilir.. lütfen akışına bırakın ,hayırlısını isteyip doktorunuza güvenin olurmu hiç uzulmeyin:KK200:
Doktordan geldikten sonra farkettim kalp atış hızının değiştiğini ultrason kağıdından :( daha erken farketsem sorardım doktora,ilk hamileliğim olduğu için pimpirikliyim biraz. 90 bile normal diyolar bizimki 99, evet normal atıyor ama önceden daha hızlıydı diye endişelendim. 2 hafta sonra 4lü testi için gidicem o zaman belki artmış olur, dediğiniz gibi endişe etmem yersiz şuan. Teşekkür ederim yorumunuz için :KK37:

Zaten bebeklerinde normalde kalp atış hızları yüksek olur zamanla azalır.

Zaten bebeklerinde normalde kalp atış hızları yüksek olur zamanla azalır.
Aa bunu bilmiyordum teşekkür ederim, aslında mantıken öyle olması gerektiğini bende düşündüm ama internette biraz araştırdım bazıları zamanla artması gerektiğini söylemiş o yüzden endişe ettim biraz çok teşekkürler 🙏

Rica ederim, inşallah bisey yoktur. Sağlıcakla kavuşursunuz
Aa bunu bilmiyordum teşekkür ederim, aslında mantıken öyle olması gerektiğini bende düşündüm ama internette biraz araştırdım bazıları zamanla artması gerektiğini söylemiş o yüzden endişe ettim biraz çok teşekkürler 🙏

Back
X