Yardım!Kalp atışı 181bpm

letmeknow

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2025
18
4
1
31
Merhaba arkadaşlar, bebeğim 8+4 haftalık ve kalp atışı 181 çıktı. Sizce tehlike var mıdır? Sizin bebeğinizde durum nasıldı? Çok endişeliyim. Bu arada vajinal ultrasondu ve ultrasondan 30 dakika önce snikers çikolotası yedim bebeğin haraketlenmesi için. Çikolotaya göre kalp atışı hızlana bilir mi? Lütfen yorum yapın

Merhaba arkadaşlar, bebeğim 8+4 haftalık ve kalp atışı 181 çıktı. Sizce tehlike var mıdır? Sizin bebeğinizde durum nasıldı? Çok endişeliyim. Bu arada vajinal ultrasondu ve ultrasondan 30 dakika önce snikers çikolotası yedim bebeğin haraketlenmesi için. Çikolotaya göre kalp atışı hızlana bilir mi? Lütfen yorum yapın
Doktor hızlı mı dedi 181 normal diye biliyorum bebeğin kabi zaten anne karnında hızlı atıyor

Merhaba o haftalarda 166 idi kalp atışı, eğer dr bir şey demediyse endişelenecek bir şey yoktur umarım

Hayır doktor hiç bir şey demedi hatta gayet güzel atış hızı dedi ama ben internetde araşdırınca bu haftalarda 180 olması gerek en fazla diye okudum. Önceki bebeğimde düşük yaptım o yüzden çok endişeliyim :(( teşekkürler yorumlarınız için.

Hayır doktor hiç bir şey demedi hatta gayet güzel atış hızı dedi ama ben internetde araşdırınca bu haftalarda 180 olması gerek en fazla diye okudum. Önceki bebeğimde düşük yaptım o yüzden çok endişeliyim :(( teşekkürler yorumlarınız için.
İnşallah sağ salim kucağına alırsın canım doktorun dedikleri daha önemli internette çok sinir bozucu ve endişelendirici şeyler yazıyor ferah olmak önemli🥰💝🧿 bazen bu forumda da endişeli şeyler oluyor iyi haber paylaşan çok insan yok o yüzden sadece dinlen ve iyice beslen💝

İnşallah sağ salim kucağına alırsın canım doktorun dedikleri daha önemli internette çok sinir bozucu ve endişelendirici şeyler yazıyor ferah olmak önemli🥰💝🧿 bazen bu forumda da endişeli şeylert oluyor iyi haber paylaşan çok insan yok o yüzden sadece dinlen ve iyice beslen

Çoook teşekkür ederim. Gerçekten çok tedirginim korkuyorum bide yurt dışındayım burda doktora istediğimiz zaman gidemiyoruz ve ultrason çok bahalı. Böyle internetden arayıb kendim bilgilenmek istiyorum o da daha da beni endişelendiriyor.

Çoook teşekkür ederim. Gerçekten çok tedirginim korkuyorum bide yurt dışındayım burda doktora istediğimiz zaman gidemiyoruz ve ultrason çok bahalı. Böyle internetden arayıb kendim bilgilenmek istiyorum o da daha da beni endişelendiriyor.
İlk zamanlar çok zorlanmıştım ben de her şeyi araştırmaktan sonra bıraktım burada anne grupları var istersen oraya da yazabilirsin seninle aynı endişeleri yaşayan anneler var tahmini doğum zamanına göre hepsi ayrılmış örneğin ben aralık anneleri grubundayım her yaşadığımı soruyorum, sen de kendi grubundaki annelerle konuşup paylaşabilirsin çok iyi geliyor birbirinizi motive edersiniz canım

Back
X