- 8 Ağustos 2025
- 20
- 2
- 1
- 27
- Konu Sahibi busranursutay
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 gün daha bekle testi tekrarla canım7 Ağustos da kan değerim 0.855 çıktı bugün yani 9 Ağustos da erken gebelik testi yaptım 15 dakika sonra böyle oldu ne diyorsunuz?
Kan vermeye gideceğim2 gün daha bekle testi tekrarla canım
Kan vermeye gideceğim
Regl gunun ne zman cnmKan vermeye gideceğim
Daha 1 hafta varRegl gunun ne zman cnm
Canim cok erken bence beklemelisin bi kac gun daha testin markasi ne cok hafif bi golgelik var ben bisey gormuyorum ama yumurtlaman ne zmaandiDaha 1 hafta var
Nimo markası. Yumurtlama 29 temmuzduCanim cok erken bence beklemelisin bi kac gun daha testin markasi ne cok hafif bi golgelik var ben bisey gormuyorum ama yumurtlaman ne zmaandi
Yalanci pozitiflik verebiliyormus canim gordum birkac kiside awox yada laboquik ile denersen dogru sonucu alirsin insallah hamilesindirNimo markası. Yumurtlama 29 temmuzdu
Hangi marka testBöyle yani
Canım o kadar erken test yapmışsın ki. Yumurtlamadan en erken 10 gün sonra kana yansır. Onda bile yanıltabilir. En sağlıklısı adet tarihini beklemek. Çünkü biz kadınlar farkına bile varmadan sayısız kimyasal gebelik geçirebiliyoruz. Döllense de rahim sağlıklı görmediğini atıyor tutunmasına izin vermiyor. Bence adet tarihini bekle.Nimo markası. Yumurtlama 29 temmuzdu
Yaptırmayın belirtilerim sebebi ole 5 gün kala sabah yaptırdım kan testi negatif çıktı. Erken bekleyin benceDaha 1 hafta var
Canim beta kanda cok hizli yukselir hayirli olsun canimKızlar merhaba dün yani 10 Ağustos da kan verdim değerim,56 çıktı yani pozitif ama anlayamadığım şey ben 7 Ağustos da kan veriyorum 0.855 iken 3 günde nasıl bu kadar hızlı yükseldi?
Allah razı olsunCanim beta kanda cok hizli yukselir hayirli olsun canim