- 16 Eylül 2021
- 169
- 17
- 13
- 27
- Konu Sahibi Canisi kabalak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Âdetin geciktiyse yarın tekrarla varsa geçilmesini bekle ne desem uzebilir sevindirebilir emin değilim istersen kan ver bugün biSanki hafif cizgi var gibi ya bakar mısınız 10 dk içinde cikti kamerada fazla belli değil ama normalde belliydi
Demi bende öle gördüm acaba dedim yanlış mi gördüm bu resimden dahada belliydi normalde biraz dahaVar gibi görünüyor
Adetim oldu bitti bu ay 16. Günündeyim yumurtlama günlerini de geçtim ondan yaptım ama vardı yani 10 dk içinde cikti 10 dk sürmedi bileÂdetin geciktiyse yarın tekrarla varsa geçilmesini bekle ne desem uzebilir sevindirebilir emin değilim istersen kan ver bugün bi
Kuruma çizgisi fazla uzun durursa çıkmıyor mu benim gördüğüm cizgi 10 dk sürmedi bile çıktıBen göremedim kuruma çizgisi de olabilir bu testler adet geciktiğinde net çıkıyor eğer geciktiğiniz halde çıkmamışsa yoktur bence
Yuvarlak halka içine almasaydınız daha iyi görünürdü
Varsa bile Göremedim halkadan dolayı
Ya gerçekten mi benimde içimde bir umut var inşallah hadi bakalım ya testinin bole miydi ki sizin acaba bide yani 2 gündür halsizimPozitif olduğunu düşünüyorum.Benimde hamileliğim bu şekilde çıkmıştı.
Bana da Pozitif gibi geldi yarın tekrar test yapın silik çıkarsa kan verinYa gerçekten mi benimde içimde bir umut var inşallah hadi bakalım ya testinin bole miydi ki sizin acaba bide yani 2 gündür halsizim
Bende öle hissediyorum ilk defa ya biraz daha bekleyim bakalım test yapiyim ruh halim de bi garip yaniBana da Pozitif gibi geldi yarın tekrar test yapın silik çıkarsa kan verin
İnşallah güzel haberlerle dönersinBende öle hissediyorum ilk defa ya biraz daha bekleyim bakalım test yapiyim ruh halim de bi garip yani
Insallah canım aminn ya Allah isteyen herkese nasip etsinİnşallah güzel haberlerle dönersin![]()
Amin inşallah canım bende dün gördüm PozitifInsallah canım aminn ya Allah isteyen herkese nasip etsin
İşte biraz zaman geçsin gene yapicam bygun yaptım fazla belli degildi gecenki gibi ama ilerleyen günlerde gene yaoacam bakalım yaBen silikte olsa burada görüyorum yarın sabah ilk idrariniza tekrar deneyin ve ardindan hemen kan testine gidin
Yaa test mi yaptın dun canımAmin inşallah canım bende dün gördüm Pozitif