- 21 Eylül 2021
- 1.270
- 465
- 73
- 25
- Konu Sahibi RABIS 2018
-
Teşekkürler daha yüksekti ilaçla düzeltmişti 2 ay iş hayatına girecek kestim yani kesmiş Halim çok yükseltmemiş benim durumuma göre ve 5 kilo da verdim 75 olana kadar kilo vereceğim araştırma yapıyorum çünkü çocuk tedavisi düşünüyorum artık bunları buldum umarım iyidirTiroit ve insülin yüksek çıkmış benim tsh 20lerde pcosum insülin direncim de hep yüksek asıl bunları kırdığımız zaman herşey çok güzel olcak inşallah inanın bunun tek çözümü aralıklı oruç (16-18saat açlık) ve beslenme anlarında 6-8 saatlik pencerede Akdeniz usulü beslenmek .
Tsh yüksekliği vücuttaki inflamasyonu da artırıyor yani enfeksiyon ayrıca insülin direncinde bol sebze önemli ikisi içn de bu anlattığım gerçekten çok iyi geliyor bir de sabah aç karına 1 kaşık tahin yerseniz antioksidandır tüm ağır metalleri temizler TSHa çok iyi gelir 3 ay en azından buna dikkat edin yapın göreceksiniz değerler nasıl tersine dönmüş
Evet normalde ilaçla düzgündü 2 ay ilaçla kesince biraz yükselmiş normalde daha yüksekti zayıflamam Büyük ihtimal hormonlarımı Bir tık iyi yaptı daha da zayıflamak istiyorum daha da düzelir umarım çocuk tedavisi düşündüğüm için araştırma yapıyorum yumurta kalitesi için bunlar iyi deniliyor bilginiz var mıdemiriniz düşük,demir bağlam kapasiteniz yüksek,demir depolarının boş olması emilimin olmamasından kaynaklı bazı durumlarda yükselir ve tsh değeriniz yüksek hipotiroid belirtisidir bu değer,sonuçlarınızı göstermeyi ihmal etmeyin,
ilaçlar hakkında bir bilgim yok ama tsh değeriniz hipotiroid ya da haşimatoya işaret ediyor,bu hastalık da normal de kilo alınır,gebelik de zor ve olursa da bebek için sağlıklı olmaz,kan değerlerinizin de iyi olması lazım çabuk düşen değerlere sahipseniz ya da durumunuz kronikse hamilelikte zorlanırsanız,vücut iki can için çalışacağından dolayı depolarınız dolu olursa sağlıklı ilerler herşey,dahiliye ya da endokrine görünün mutlakaEvet normalde ilaçla düzgündü 2 ay ilaçla kesince biraz yükselmiş normalde daha yüksekti zayıflamam Büyük ihtimal hormonlarımı Bir tık iyi yaptı daha da zayıflamak istiyorum daha da düzelir umarım çocuk tedavisi düşündüğüm için araştırma yapıyorum yumurta kalitesi için bunlar iyi deniliyor bilginiz var mı
Evet haşimato troidi var ilacı başladım düşüyor öncekini atım her şey düzgün ama olmuyor gebelikilaçlar hakkında bir bilgim yok ama tsh değeriniz hipotiroid ya da haşimatoya işaret ediyor,bu hastalık da normal de kilo alınır,gebelik de zor ve olursa da bebek için sağlıklı olmaz,kan değerlerinizin de iyi olması lazım çabuk düşen değerlere sahipseniz ya da durumunuz kronikse hamilelikte zorlanırsanız,vücut iki can için çalışacağından dolayı depolarınız dolu olursa sağlıklı ilerler herşey,dahiliye ya da endokrine görünün mutlaka
sabredin ilk etapta düzene girmeyebiliyor ama sonrasında değerler normale dönecektir,meşakatli bir yol olsa da stresten uzak durun,sağlıklı beslenme tablosuna bakın tiroid için,en azından ufak da olsa faydası olabilir,serbest t4 ve t3 nasıl sizdeEvet haşimato troidi var ilacı başladım düşüyor öncekini atım her şey düzgün ama olmuyor gebelik
Bunlar yanisabredin ilk etapta düzene girmeyebiliyor ama sonrasında değerler normale dönecektir,meşakatli bir yol olsa da stresten uzak durun,sağlıklı beslenme tablosuna bakın tiroid için,en azından ufak da olsa faydası olabilir,serbest t4 ve t3 nasıl sizde
Buda Haziran ayı ilacı bırakmadan öncesabredin ilk etapta düzene girmeyebiliyor ama sonrasında değerler normale dönecektir,meşakatli bir yol olsa da stresten uzak durun,sağlıklı beslenme tablosuna bakın tiroid için,en azından ufak da olsa faydası olabilir,serbest t4 ve t3 nasıl sizde
t4'ünüz normal en azından,düşük gözüküyor ama normal kabul ediliyor,şaşırdığım nokta kilo vermeniz,normalde kilo vermek zordur bunda,kendimin aynısını bulmak şaşırttıBunlar yani
Benim kendim zayıflamam zor ama benim iş 300 kişilik mutfak personelidim yani bulaşık ve yemek hazırlık derken yoğun ve hareketli di 2 ayda bu 5 kiloyu verdim ve az yedim ama işten çıktım sebebi çok yoğundu ve kaynanam gil geldi baş edemedim mecbur çıktım ve şuan evdeyim yağ olarakta verdim göbek hariç her yer küçüldu hem ölçtüm hem elbiselerden anladım ne zaman iş olur bilmiyorum arıyoruz zayıflamak benim için iyi zayıfladıkça hormonlar ve yumurtalarim iyi olacak inanıyorum ama evde oturuyorup diyet yapmak la olmuyor bana hareket lazım vücudumu çözdüm az bir şey de olsa ama bir yanda araştırma yapıyorum hamile kalmak içint4'ünüz normal en azından,düşük gözüküyor ama normal kabul ediliyor,şaşırdığım nokta kilo vermeniz,normalde kilo vermek zordur bunda,kendimin aynısını bulmak şaşırttımetabolizmanız yavaş çalışıyor şuan,ona destek olmak için sağlıklı beslenin,bu kadar yüksekken düşmesi zor diye biliyorum tsh'yi,o yüzden dikkat edin ilaçlarınıza,kan değerleri de tiroid kaynaklı sık bozuluyor,bütğn sistemi etkilediği için,hiç bir ilacınızı bırakmayın,sadece tsh'ye odaklanırsınız o vakit,bunun uzmanlık dalı endokrin bölümü dahiliyeye bölümüne gidiyorsanız tsh için endokrine yeşil alan açmasını söyleyin,diğer değerleriniz için dahiliye bölümüne devam edersiniz,ben tirod için dahiliye de sonuç alamadım
karın mevzusu bu tiroid hastalarında da kronik bir durum olsa gerek bazen ben de 6 aylık hamile gibi oluyorum şişiyorum resmenBenim kendim zayıflamam zor ama benim iş 300 kişilik mutfak personelidim yani bulaşık ve yemek hazırlık derken yoğun ve hareketli di 2 ayda bu 5 kiloyu verdim ve az yedim ama işten çıktım sebebi çok yoğundu ve kaynanam gil geldi baş edemedim mecbur çıktım ve şuan evdeyim yağ olarakta verdim göbek hariç her yer küçüldu hem ölçtüm hem elbiselerden anladım ne zaman iş olur bilmiyorum arıyoruz zayıflamak benim için iyi zayıfladıkça hormonlar ve yumurtalarim iyi olacak inanıyorum ama evde oturuyorup diyet yapmak la olmuyor bana hareket lazım vücudumu çözdüm az bir şey de olsa ama bir yanda araştırma yapıyorum hamile kalmak için
1 ay kaldılar gittilerkarın mevzusu bu tiroid hastalarında da kronik bir durum olsa gerek bazen ben de 6 aylık hamile gibi oluyorum şişiyorum resmenharaket etmek yağları eritiyor evet bağırsakları da çalıştırıyor,evde haraketsiz kaldığınız sürede biraz kilo alımı olabilir belki ama bazen genlerde izin vermeyebiliyor,tiroid hastaların da yerinde duramama gibi bir durum da olabiliyor,bu değerinizle hamile kalma fikrini erteleyin bir süre,kayınvalideniz sizi stres topu gibi kullanıyorsa o da kilo vermek için iyi bir seçenek olabilir
inşallah istesiğinize kavuşursunuz,mücadeleniz güzel neticelenir,pozitif bir insan ve kolay vazgeçmeyen bir insan olduğunuz net,evet üç tane,burada insanlar çocuk sahibi olsun diye uğraştığı mücadeleleri görüyorum,ben de üçüncü hiç hesapta yokken kucağıma aldım.1 ay kaldılar gittilerhamile kalmayi ertelemem ama kişa kadar hazirliyacam kendimi hem hormon hem vücut bakalım artık senin varmı çocuk
Hayırlı olsuninşallah istesiğinize kavuşursunuz,mücadeleniz güzel neticelenir,pozitif bir insan ve kolay vazgeçmeyen bir insan olduğunuz net,evet üç tane,burada insanlar çocuk sahibi olsun diye uğraştığı mücadeleleri görüyorum,ben de üçüncü hiç hesapta yokken kucağıma aldım.
benim ilk doğumumda yüzüm mahvoldu,yıllarca onunla uğraştım,hormonsalmış,son doğumumdan sonra da bu tiroid belasıyla uğraşmaya başladım,Hayırlı olsunsende hormonlardan çektin galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?