- 10 Ağustos 2018
- 1.037
- 357
- 123
- Konu Sahibi Sevgicicegim99
-
Evet apandisit ile suphe duydular ama yokmuş apandisit ultrason ile bakıldıDoktora mı muayene oldunuz anlamadım acil tıp teknisyeni demişsiniz?
Monurolü içmeden once idrarınızı yapın, sabaha kadar idrara çıkmayın, ilaç bir süre mesanenizde kalmalı.
Apandisit ile ilgili bir şüphe duydular mı?
Sabah uzman doktora muayene olun. Ürolojiye gidin isterseniz ilk önce, onlarla ilgili bir durum değilse sizi gitmeniz gereken branşa yönlendirirler.
Geçmiş olsun.
Ağrı şiddetlenince gittimAyrıca dört gün çekip gece yarısı acile gitmeniz çok anlamsız kusura bakmayın ama...
Evet apandisit ile suphe duydular ama yokmuş apandisit ultrason ile bakıldı
İlacı kullandım iyi gelmedi
2 gün önce acile gittim küçük bebek var bakan kimse yok napsaydim o an babannesi vardı ona bırakıp acile gittik 2 gün önce . Agri siddetlenmisti İlacı da gece yatarken içtim iyi gelmedi. Yorum yapacaksanız yapıcı olun anlamsız manlamsiz demeyin. Herkes kendi çektiğini bilir. Uzaktan yorum yazmak kolaydirNe zaman kullandınız?
Zaman kayması yaşıyorum şu anda, bu geceden itibaren olmadı mı yazdığınız olaylar?
2 gün önce acile gittim küçük bebek var bakan kimse yok napsaydim o an babannesi vardı ona bırakıp acile gittik 2 gün önce . Agri siddetlenmisti İlacı da gece yatarken içtim iyi gelmedi. Yorum yapacaksanız yapıcı olun anlamsız manlamsiz demeyin. Herkes kendi çektiğini bilir. Uzaktan yorum yazmak kolaydir
Teşekkürler ama evet bence de sistit değilim sık idrara çıkmıyorum.idrar yaparken yanma hissetmiyorum. Apandisit olabilir denildi ama ultrason ile bakıldı bir sey cikmadi inşallah degildirYapıcı olmak karşıdaki kişiye doğru yolu göstermekten geçer. Siz çok mu yapıcı davranıyorsunuz bu şekilde? Uslubunuz çok kötü, terbiye sınırlarını da aşıyor önce bunu söyleyeyim.
Acil servislerde yalnızca o anki sıkıntılı durumu gidermeye yönelik girişimlerde bulunulur bu tür "aciliyeti olmayan" vakalarda. Verilen ilaçlar fayda sağlamadı, ne yapmalıyım demişsiniz. Acil hekimi ( acil tıp teknisyeni demişsiniz gerci orayı hala anlamadım.) tarafindan bile saptanamayan bir olguyu burada çözmek mümkün değil.
Süte geçmeyen bir ağrı kesici içip uzman hekime muayene olup ayrıntılı tetkik yaptırmanız gerekiyor.
Monurol tek saşedir, belki ağızdan antibiyotik almanız gerekecek, belki sistit değilsiniz yumurtalıklarda bir problem var vesaire... Bunu yapacak tek kişi de uzman doktordur. Anlatmaya çalıştığım buydu.
Esim ise gidecek cunku sabahYapıcı olmak karşıdaki kişiye doğru yolu göstermekten geçer. Siz çok mu yapıcı davranıyorsunuz bu şekilde? Uslubunuz çok kötü, terbiye sınırlarını da aşıyor önce bunu söyleyeyim.
Acil servislerde yalnızca o anki sıkıntılı durumu gidermeye yönelik girişimlerde bulunulur bu tür "aciliyeti olmayan" vakalarda. Verilen ilaçlar fayda sağlamadı, ne yapmalıyım demişsiniz. Acil hekimi ( acil tıp teknisyeni demişsiniz gerci orayı hala anlamadım.) tarafindan bile saptanamayan bir olguyu burada çözmek mümkün değil.
Süte geçmeyen bir ağrı kesici içip uzman hekime muayene olup ayrıntılı tetkik yaptırmanız gerekiyor.
Monurol tek saşedir, belki ağızdan antibiyotik almanız gerekecek, belki sistit değilsiniz yumurtalıklarda bir problem var vesaire... Bunu yapacak tek kişi de uzman doktordur. Anlatmaya çalıştığım buydu.
Ben kadın hastalıklarına da muayene olsam iyi olurdu aslindaYapıcı olmak karşıdaki kişiye doğru yolu göstermekten geçer. Siz çok mu yapıcı davranıyorsunuz bu şekilde? Uslubunuz çok kötü, terbiye sınırlarını da aşıyor önce bunu söyleyeyim.
Hamile değilimSistit olsa tuvalette oturur ağlardın neden çişimi yapamıyorum diye..
1 damla çiş sana 1 kazan dolusu çiş hissi verirdi, altıma kaçırcam diyerek tuvalete girip o 1 damlayı yapardın.. İdrarı yaparkende yanardı..
Ben 6 ayda 1 sistit oldugumdan iyi bilirim.. Munorul tek kalemde söker atar sistiti..
Ama sen adet sancısı diyorsun.. Diger secenekleri bilmem ama bi yandan da hamilemisin acaba diye düşündüm
Saygıyı elden bırakmasanız keşke.Ağrı şiddetlenince gittim
bir git moral bozma anlamsizmis ne yasadigimi bilmeden konuşma
Şuan benim ağrım söz konusu ve caresizim anlamlı olup olmadığını tartışacak durumda değilim. !Saygıyı elden bırakmasanız keşke.
O zaman öğlen randevu alıp gitseydiniz. Artık eskisi gibi 1 ay sonrasına randevu verilmiyor. Hemen öğlen randevu alıp gidebiliyorsunuz hatta bazı hastanelere randevusuz da gidebiliyorsunuz (ben gidiyorum.). Hanımefendi anlamsız bulmuş bende öyle buldum 4 gün çekip randevu almak yerine acile gitmek biraz anlamsız.
Tartışmak değil hanımefendi,size doğruyu söyleyen insanları azarlayamazsınız ben bunu söylemek istiyorum ya neyse.Şuan benim ağrım söz konusu ve caresizim anlamlı olup olmadığını tartışacak durumda değilim. !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?