Bakar mısınız

Sevgicicegim99

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2018
1.037
357
123
1 haftadır ağrı çekiyorum sanki adet olacakmisim gibi. İlk 4 gün çektim gecer dedim ama gecmeyince bebeği babannesine bırakıp esimle hastaneye gittik idrar testi yapıldı epitel cikti. Değeri 1. Ultrason ile bakıldı birşey gözükmedi. İdrarda gozuktu. Doktor bir şey olmaz geçer dedi Acil Tıp Teknisyeniymis. Açıklama bile yapmadı .

Mide ağrısı da yapıyor.

Emzirdiğimi söyledim Monurol verdi tek kullanımlık mis gece yatarken suya karıştırıp içtim

İyi gelmedi sorun hala devam ediyor şuan bile adet olacakmisim gibi agriyor sistit mi bu

Neden olur? Nasıl geçer?

Doktora mı muayene oldunuz anlamadım acil tıp teknisyeni demişsiniz?

Monurolü içmeden once idrarınızı yapın, sabaha kadar idrara çıkmayın, ilaç bir süre mesanenizde kalmalı.

Apandisit ile ilgili bir şüphe duydular mı?

Sabah uzman doktora muayene olun. Ürolojiye gidin isterseniz ilk önce, onlarla ilgili bir durum değilse sizi gitmeniz gereken branşa yönlendirirler.

Geçmiş olsun.

Doktora mı muayene oldunuz anlamadım acil tıp teknisyeni demişsiniz?

Monurolü içmeden once idrarınızı yapın, sabaha kadar idrara çıkmayın, ilaç bir süre mesanenizde kalmalı.

Apandisit ile ilgili bir şüphe duydular mı?

Sabah uzman doktora muayene olun. Ürolojiye gidin isterseniz ilk önce, onlarla ilgili bir durum değilse sizi gitmeniz gereken branşa yönlendirirler.

Geçmiş olsun.
Evet apandisit ile suphe duydular ama yokmuş apandisit ultrason ile bakıldı

İlacı kullandım iyi gelmedi

Ne zaman kullandınız?
Zaman kayması yaşıyorum şu anda, bu geceden itibaren olmadı mı yazdığınız olaylar?
2 gün önce acile gittim küçük bebek var bakan kimse yok napsaydim o an babannesi vardı ona bırakıp acile gittik 2 gün önce . Agri siddetlenmisti İlacı da gece yatarken içtim iyi gelmedi. Yorum yapacaksanız yapıcı olun anlamsız manlamsiz demeyin. Herkes kendi çektiğini bilir. Uzaktan yorum yazmak kolaydir

2 gün önce acile gittim küçük bebek var bakan kimse yok napsaydim o an babannesi vardı ona bırakıp acile gittik 2 gün önce . Agri siddetlenmisti İlacı da gece yatarken içtim iyi gelmedi. Yorum yapacaksanız yapıcı olun anlamsız manlamsiz demeyin. Herkes kendi çektiğini bilir. Uzaktan yorum yazmak kolaydir

Yapıcı olmak karşıdaki kişiye doğru yolu göstermekten geçer. Siz çok mu yapıcı davranıyorsunuz bu şekilde? Uslubunuz çok kötü, terbiye sınırlarını da aşıyor önce bunu söyleyeyim.

Acil servislerde yalnızca o anki sıkıntılı durumu gidermeye yönelik girişimlerde bulunulur bu tür "aciliyeti olmayan" vakalarda. Verilen ilaçlar fayda sağlamadı, ne yapmalıyım demişsiniz. Acil hekimi ( acil tıp teknisyeni demişsiniz gerci orayı hala anlamadım.) tarafindan bile saptanamayan bir olguyu burada çözmek mümkün değil.
Süte geçmeyen bir ağrı kesici içip uzman hekime muayene olup ayrıntılı tetkik yaptırmanız gerekiyor.

Monurol tek saşedir, belki ağızdan antibiyotik almanız gerekecek, belki sistit değilsiniz yumurtalıklarda bir problem var vesaire... Bunu yapacak tek kişi de uzman doktordur. Anlatmaya çalıştığım buydu.

Yapıcı olmak karşıdaki kişiye doğru yolu göstermekten geçer. Siz çok mu yapıcı davranıyorsunuz bu şekilde? Uslubunuz çok kötü, terbiye sınırlarını da aşıyor önce bunu söyleyeyim.

Acil servislerde yalnızca o anki sıkıntılı durumu gidermeye yönelik girişimlerde bulunulur bu tür "aciliyeti olmayan" vakalarda. Verilen ilaçlar fayda sağlamadı, ne yapmalıyım demişsiniz. Acil hekimi ( acil tıp teknisyeni demişsiniz gerci orayı hala anlamadım.) tarafindan bile saptanamayan bir olguyu burada çözmek mümkün değil.
Süte geçmeyen bir ağrı kesici içip uzman hekime muayene olup ayrıntılı tetkik yaptırmanız gerekiyor.

Monurol tek saşedir, belki ağızdan antibiyotik almanız gerekecek, belki sistit değilsiniz yumurtalıklarda bir problem var vesaire... Bunu yapacak tek kişi de uzman doktordur. Anlatmaya çalıştığım buydu.
Teşekkürler ama evet bence de sistit değilim sık idrara çıkmıyorum.idrar yaparken yanma hissetmiyorum. Apandisit olabilir denildi ama ultrason ile bakıldı bir sey cikmadi inşallah degildir
Şuan da adet olacakmisim gibi agriyor (adetim yeni bitti)
Aslında şuan da acile gitmem gerekiyor cunku kanlı dışkı da var. Bebek ve eşim uyuyor

Esim ise gidecek cunku sabah

Ben kadın hastalıklarına da muayene olsam iyi olurdu aslinda

Sistit olsa tuvalette oturur ağlardın neden çişimi yapamıyorum diye..

1 damla çiş sana 1 kazan dolusu çiş hissi verirdi, altıma kaçırcam diyerek tuvalete girip o 1 damlayı yapardın.. İdrarı yaparkende yanardı..

Ben 6 ayda 1 sistit oldugumdan iyi bilirim.. Munorul tek kalemde söker atar sistiti..

Ama sen adet sancısı diyorsun.. Diger secenekleri bilmem ama bi yandan da hamilemisin acaba diye düşündüm

Sistit olsa tuvalette oturur ağlardın neden çişimi yapamıyorum diye..

1 damla çiş sana 1 kazan dolusu çiş hissi verirdi, altıma kaçırcam diyerek tuvalete girip o 1 damlayı yapardın.. İdrarı yaparkende yanardı..

Ben 6 ayda 1 sistit oldugumdan iyi bilirim.. Munorul tek kalemde söker atar sistiti..

Ama sen adet sancısı diyorsun.. Diger secenekleri bilmem ama bi yandan da hamilemisin acaba diye düşündüm
Hamile değilim

Ağrı şiddetlenince gittim

bir git moral bozma anlamsizmis ne yasadigimi bilmeden konuşma
Saygıyı elden bırakmasanız keşke.
O zaman öğlen randevu alıp gitseydiniz. Artık eskisi gibi 1 ay sonrasına randevu verilmiyor. Hemen öğlen randevu alıp gidebiliyorsunuz hatta bazı hastanelere randevusuz da gidebiliyorsunuz (ben gidiyorum.). Hanımefendi anlamsız bulmuş bende öyle buldum 4 gün çekip randevu almak yerine acile gitmek biraz anlamsız. Adı üzerinde acil ve aniden gelişen şeyler için vardır acil poliklinikleri. 4 gün çekip 5.gün gidenler için değil doğruyu söyleyen insanları da azarlayamazsınız.

Saygıyı elden bırakmasanız keşke.
O zaman öğlen randevu alıp gitseydiniz. Artık eskisi gibi 1 ay sonrasına randevu verilmiyor. Hemen öğlen randevu alıp gidebiliyorsunuz hatta bazı hastanelere randevusuz da gidebiliyorsunuz (ben gidiyorum.). Hanımefendi anlamsız bulmuş bende öyle buldum 4 gün çekip randevu almak yerine acile gitmek biraz anlamsız.
Şuan benim ağrım söz konusu ve caresizim anlamlı olup olmadığını tartışacak durumda değilim. !

Şuan benim ağrım söz konusu ve caresizim anlamlı olup olmadığını tartışacak durumda değilim. !
Tartışmak değil hanımefendi,size doğruyu söyleyen insanları azarlayamazsınız ben bunu söylemek istiyorum ya neyse.
Geçmezse yarın bir üniversite hastanesine gidin ve tetkikleriniz daha detaylı yapılsın, bir de üriner enfeksiyonlarına iyi gelen elma sirkesi var. Enfeksiyon temizliyor isterseniz onu da kullanabilirsiniz.

Back
X