*** Konu Güncellenmiştir. Yanlış anlamalardan dolayı..
Erkek arkadaşım ukraynaya gitti geçtiğimiz hafta ve bende dönüşüne bir kaç saat kala sebepsiz yere arızaya bağlamıştım.
Ukraynada tanıştığı ve ona yardım eden kişiler olmuştu, döndüğünde de buluşacaklardı ve ben yine sorun çıkarmıştım. Konunun kıskançlık ile veya güvenle ilgisi yoktur sevgilimin uçak biletlerini ben aldım. Kadını gerçekten kıskanmadım görüştüğü adamın eşi ayrıca(Hava limanında tanıştılar, gittiği süre zarfında hava limanına dönene kadar ara ara görüşüp buluştular)-kıskanmak için dönmesine 1 saat kala gibi bi zamanı beklemem böyle bir durum olsa. Gittiği süre zarfında hiç huzursuz olmayıp rahat gezsin diye sık bogaz etmedim bile.
Sonuç olarak arıza çıkarmamın sebebi temelde erkek arkadaşımın yurt dışına yerleşecek olması ve oraya gittiğinde bunu daha sık düşündüm. Aynı hafta içerisinde dengesizliğini en başından beri bildiğim bir arkadaşının kız resmi falan göndermesi gibi olaylarla anlık anlamsız tepkiler bulunmuş oldum.
Not : ( Buraya konu açarken ne hissettiğimi ve neden böyle tepki verdiğimi bilmiyordum ve normalde bu tarz tepkiler veren biri olmadığımı belirtmiştim. Kıskançlık olarak algılanması da benim yeterince açıklayamayışımdan oldu sanırım. Yapı olarak kıskanç değilim hayatım boyuncada olmadım ama beyfendiyi birazcık kıskanıyorum his olarak kıskançlığın getirilerine veya yaptırdıklarına yabancı olduğumdan bunu da ekstra belirtmek istemiştim sonuçta neden böyle bir tepki verdiğimi bilmiyordum)
Anlamsız olarak sergilediğim tavrın onun yurtdışına yerleşecek olmasından kaynaklıymış. Yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkür ederim.