B beyza899 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 24 Nisan 2023 66 7 1 25 2 Mayıs 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi beyza899 #1 Kızlar merhaba bir haftadır âdet ağrım gibi aynı kasık ağrım var asla bir damla kan yok Bu nedir eşimle yumurtlama günlerimde ilişkiye girmiştim hep
Kızlar merhaba bir haftadır âdet ağrım gibi aynı kasık ağrım var asla bir damla kan yok Bu nedir eşimle yumurtlama günlerimde ilişkiye girmiştim hep
E els1993 Üye Kayıtlı Üye 11 Ekim 2022 57 28 8 32 2 Mayıs 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi beyza899 #2 Gecikme varsa kan testi vererek daha net bir sonuç elde edebilirsiniz. Gebelik belirtilerinde kasık ağrıları olabiliyor ama bu durum kişiden kişiye değişebilir yada her kasık ağrısı gebelik belirtisi olucak diye bir kuralda yok.
Gecikme varsa kan testi vererek daha net bir sonuç elde edebilirsiniz. Gebelik belirtilerinde kasık ağrıları olabiliyor ama bu durum kişiden kişiye değişebilir yada her kasık ağrısı gebelik belirtisi olucak diye bir kuralda yok.
Zumruduanka96 Zorlu bir yolculuk ama sona çok az kaldı 🍀👼 Kayıtlı Üye 13 Aralık 2022 7.848 7.515 128 2 Mayıs 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi beyza899 #3 beyza899 .!.: Kızlar merhaba bir haftadır âdet ağrım gibi aynı kasık ağrım var asla bir damla kan yok Bu nedir eşimle yumurtlama günlerimde ilişkiye girmiştim hep Genişletmek için tıkla... Adet tarihi geçtimi canım
beyza899 .!.: Kızlar merhaba bir haftadır âdet ağrım gibi aynı kasık ağrım var asla bir damla kan yok Bu nedir eşimle yumurtlama günlerimde ilişkiye girmiştim hep Genişletmek için tıkla... Adet tarihi geçtimi canım