Bakar mısınız?

kemik kadin

Efe💙
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2023
601
165
23
Yumurtlama mi?
Ya da yumurtlama gerçekleşecek mi

Eklentiler

• IMG_20231206_140012.webp
    IMG_20231206_140012.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_20231206_135959_1.webp
    IMG_20231206_135959_1.webp
    53 KB · Görüntüleme: 29
Şuan negatif duruyor
Her iki çizginin kopkoyu olması lazım
Dünkü testinizi görebilir miyim yaptıysanız
Yapamadım 4 gündür reglden çıktım diğer 3 gün için test yapamadım yoktu sipariş üzerine bu gün geldi bu gün yapabildim ama bu gün aşırı bel ağrım kasık ağrım var belki yumurtlamadir diye test yaptım ama yumurtlama değil aşırı ağrıyor belim kasıklarım nedeni ne bilmiyorum

Yapamadım 4 gündür reglden çıktım diğer 3 gün için test yapamadım yoktu sipariş üzerine bu gün geldi bu gün yapabildim ama bu gün aşırı bel ağrım kasık ağrım var belki yumurtlamadir diye test yaptım ama yumurtlama değil aşırı ağrıyor belim kasıklarım nedeni ne bilmiyorum
Normalde böyle silik çıkmasının iki anlamı var. Ya daha negatif,yumurtanız büyümedi, ya da dün pikti bugün T çizgisi silindi yani yumurtanız çatladı.
Dünkü testi bilemediğimiz için yorum yapamadım.

Normalde böyle silik çıkmasının iki anlamı var. Ya daha negatif,yumurtanız büyümedi, ya da dün pikti bugün T çizgisi silindi yani yumurtanız çatladı.
Dünkü testi bilemediğimiz için yorum yapamadım.
Sanmıyorum yumurtlama olduğunu hisederdim bence vücudumu tanıyorum bu gün ağrı falan var aceba diyorum büyüme asmasinda mi dün yapamadım ya evde değildim keşke dün testi yapabilseydim neyse yinede teşekkürler

Back
X