Ovulasyon testime bakar mısınız ?

camomilebyz

Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2024
25
5
6
26
Ovulasyon testime bakar mısınız ? Yumurtlama var mı sizce 🌸

Eklentiler

• IMG_20250723_093603.webp
    IMG_20250723_093603.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 13
Yok. Ben en üsttekini de bir tık silik gördüm ama kurudugu icin mi bilemedim. Keske yeni yapıldığında çekseydin. Kaçıncı gününüzde yaptınız ilk ovulasyonu?
İlk yaptığımda da de bu şekildeydi 5 dakika sonra çekmiştim bu fotoğrafı 🌸

Eklentiler

• IMG_20250723_101149.webp
    IMG_20250723_101149.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 10
Yok pik değil adetin nezamandı ikiside aynı koyuluktaysa pik oluyor biri silik olmacak

Yok. Ben en üsttekini de bir tık silik gördüm ama kurudugu icin mi bilemedim. Keske yeni yapıldığında çekseydin. Kaçıncı gününüzde yaptınız ilk ovulasyonu?
İlk ovilasyonumu 7 temmuzda yaptım adet tarihim 29 haziran, bende pcos var amh değerim 19.2 çıktı yumrutlama takibi yapıyorum, bu ay letu kullanmıştım ama tam anlamıyla da var diyemiyorum bazen silik gibi geliyor gözüme bazen de var gibi o nedenle sizlere sormak istedim🌸

Eklentiler

• IMG-20250721-WA0004.webp
    IMG-20250721-WA0004.webp
    40,5 KB · Görüntüleme: 9
Yok pik değil adetin nezamandı ikiside aynı koyuluktaysa pik oluyor biri silik olmacak
29 Haziran'di adet tarihim ama bende pcos var o nedenle yumurtlama ne zaman olur kestiremiyorum en net olan çizgiler attıklarımdi şu an tamamen silinmeye başladı artık ben de acaba bir umut çatlama falan mı oldu diye düşündüm 🌸

29 Haziran'di adet tarihim ama bende pcos var o nedenle yumurtlama ne zaman olur kestiremiyorum en net olan çizgiler attıklarımdi şu an tamamen silinmeye başladı artık ben de acaba bir umut çatlama falan mı oldu diye düşündüm 🌸
Canım adetinle birlikte 11. Günden sonra yap geç kalmışsın 21 gün geçmiş 14. Gün yumurtlama oluyor normalde sen adetin başladıktan somra 10. Gün yapmaya başla normal birinde bile olsa 21 gün silik çıkar

İlk ovilasyonumu 7 temmuzda yaptım adet tarihim 29 haziran, bende pcos var amh değerim 19.2 çıktı yumrutlama takibi yapıyorum, bu ay letu kullanmıştım ama tam anlamıyla da var diyemiyorum bazen silik gibi geliyor gözüme bazen de var gibi o nedenle sizlere sormak istedim🌸
Bak sanki 16 günden sonra artmış belirginliği ama ondan önce hiç yok gibi

Bak sanki 16 günden sonra artmış belirginliği ama ondan önce hiç yok gibi
[/QU
Adetin 9. Gününde başladım aslında ama sadece biraz son zamanlar artar gibi oldu, okuduklarıma göre 30 günde yumurtlayan bile duydum bir umut belki olur mu diye düşünüyorum, devam etmelimiyim sizce, çok teşekkür ederim 🌸

Back
X