Bakar mısınız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

lutfenyardi

Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2024
552
24
13
26
iyi akşamlar. Erkek arkadaşımın pantolonuna çıkan zevk sıvısı ne kadar diye çok takılınca nasıl oluyor diye denemek istedim. Elimle pantolon üzerinde ki zevk sıvısına baktım islak mı diye ama baya elimle dokundum sonra elimi 2 tane islak mendili ile sildim sonra da kendi vajinami 3 kat islak mendilini üst üste koyup sildim. Bu şekilde elimde sperm olma ve vajinama geçme ihtimali var mı ? Tam silememiş olabilir miyim elimi

Evet ihtimal var sperm bu sonuçta yıkamayla çıkmaz

Allah aşkına!!!
Bu kadarcik tedbirle korunulur mu zırh falan giyseydin belki anca korurdu

Yapmadım aynı şeyi sadece gercektne islak mı diye kontrol etmek için içim rahat etsin diye baktık bilmeden yorum yapıyorsunuz lütfen
Ya sen saf misin biraz cidden, bunun demesini yaptığınızda da tekrar denemiş olmuyor musunuz, bilmeme gerek var mı denemesini yapmışsın iste
Dalga geçmeyin lütfen. Elimde kalmis olabilir mi ? Sildim ama belki kalmıştır diye düşündüm
Dalga geçeceğim, kızlar lütfen gelip sizde dalga geçin
S Siyah Palto
life without anxiety
yenGEnC
Taranta
my mister

Hanımefendi gidin dalganızı başka yerde geçin insanların kaygialri sizin oyuncağınız değil. Çıkıyor mu çıkmıyor mu diye görmek istedim içim rahat etsin diye ele geliyor mu o sıvı diye de kendim dokundum. Cevap vermeyecekseniz de uğraşmayın insanlarla. Size komik gelen başkasının travması derdi olabilir. Bu kadar olmayın ya

Yazık yapmayın ya gerçekten

Pardon sana uzulemiyorum, cevap verdik imkansız olduğunu kaç konunda soyledik, testte yaptın üzerine gidip yine aynı şeyi deneyip gelip yine soruyorsun, okuyun, cidden biraz kendinizi gelistirin, bu kadar basitlik olmaz, bu kadar cahillik olamaz yani pes !?!

Gidip ilişki yaşamadık durumumuz o kadar kötüydü ki acaba gerçekten sıvı çıkıyor mu diye gittik ve baktık olay bu. Sizinle tartışmaya girmeyeceğim. Bilgiye ihtiyacım var banlanmak istemiyorum. Dalganizi başka yerde geçin. Kaygimin ne kadar yoğun olduğunu bilip anlayamazsınız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…