bakar mısınız

melluke

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2025
31
2
1
21
kızlar ben daha önce kendimle alakalı konuyu ayrıntılı anlattım dün.şimdi başka bir şey sorcam benim karın ve bel ağrım vardı regl 6 gün gecikti ama şimdi ne karın ne de bel ağrısı var çok az var.olan karın ağrısı da şişlik gibi çünkü sürekli bir geğirme hissi ve gaz var bir süredir kabızlık sorunu yaşıyordum diye benim takıldığım şey şu ki bu ağrılar neden geçti neden şu an bişi yok gibi

böyle görünce feci korktum değilim inşallah bakamadım daha bilmiyorum çok küçük bir yerde yaşıyorum gidip test alamıyorum direkt
Niye korktunuz gebelik düşünmüyor musunuz? Korunmasız ilişkiniz olduysa gebelik olabilir tabi ki siz daha iyi bilirsiniz

Niye korktunuz gebelik düşünmüyor musunuz? Korunmasız ilişkiniz olduysa gebelik olabilir tabi ki siz daha iyi bilirsiniz
korunmasız ilişki bile değildi ya sadece 2 3 sn temas oldu ama gecikme beni korkutuyor ben herhangi bir sıvı bile görmedim vajina yakınında

Yani evet regl gecikmiş pko vs başka bir rahatsızlığınız yoksa
hayır yok bir rahatsızlığım evli değilim ben dün yazmıştım siz yorum yapmıştınız hatta daha doktora fln gidemedim ama her yeni gelişimede buraya yazıyorum mlsf. ve tam bir birliktelik değildi benim yaşadığım oral diyebilirim

hayır yok bir rahatsızlığım evli değilim ben dün yazmıştım siz yorum yapmıştınız hatta daha doktora fln gidemedim ama her yeni gelişimede buraya yazıyorum mlsf. ve tam bir birliktelik değildi benim yaşadığım oral diyebilirim
Strestir o zaman canım birde sıcaklar malum çok etkiledi doktora gitsen sana adet söktürücü verir rahatlarsın karıştırdım ben 😀😀😀

Back
X