- 29 Nisan 2025
- 135
- En iyi cevaplar
- 1
- 12
- 13
- 22
- Konu Sahibi caglaselver
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kalitesi düşük diye kimse göremiyor sandım bir anEvet belli oluyor zaten çok net değil ama orda çizgi karartısı var
Hayırlı olsunBenim bat 11 Ekim az önce kaset test yaptım uyduruk bir marka ama yine silik çizgi çıktı
Fotoğrafı çekerken zoom yap iyice testi önüne tut ozaman çok iyi çekiyor. altta ki dün üstteki bu sabah ki testKalitesi düşük diye kimse göremiyor sandım bir an
Teşekkür ederim hepimize inşallahHayırlı olsun
Sizde de böyle görünmüş bende de aynı göründüFotoğrafı çekerken zoom yap iyice testi önüne tut ozaman çok iyi çekiyor. altta ki dün üstteki bu sabah ki test
Ama buraya atmak çok zor deniyim bakım tekrarSizde de böyle görünmüş bende de aynı göründü
Sen yanlış çekmişsin dediğim gibi yapta çek hadiSizde de böyle görünmüş bende de aynı göründü
TamamSen yanlış çekmişsin dediğim gibi yapta çek hadi
Hafif çizgi görünüyor Allah gönlüne göre versin inşallahOldu galiba
Eki Görüntüle 3653040
Bu sefer hafif çizgi net görünüyor muHafif çizgi görünüyor Allah gönlüne göre versin inşallah
Evet görünüyorBu sefer hafif çizgi net görünüyor mu
Erken davrandığım için mi o kadar hafif görünüyor sizceEvet görünüyor
Evet adet gecikince yapsan daha iyi olur ama yinede sağlık ocağına gidip kan verebilirsin kesin sonuç olurErken davrandığım için mi o kadar hafif görünüyor sizce
Anladim haftaya pazartesi giderim teşekür ederimEvet adet gecikince yapsan daha iyi olur ama yinede sağlık ocağına gidip kan verebilirsin kesin sonuç olur
Hayırlısı olsun inşallahAnladim haftaya pazartesi giderim teşekür ederim
Teşekkür ederimHayırlısı olsun inşallah
Bak şimdi olmuş harika maşallahOldu galiba
Eki Görüntüle 3653040
Ama benim adetime daha var çıkar mı kiBak şimdi olmuş harika maşallahsende bende pazartesi gidip kan veriyoruz tamam mı
![]()
Benim adetimde 11 Ekim normalde bi gidip bakarız ya heyecan olsun bizedeAma benim adetime daha var çıkar mı ki