- 29 Nisan 2025
- 171
- En iyi cevaplar
- 1
- 13
- 13
- 22
- Konu Sahibi caglaselver
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen biraz daha bekle günün geçsin yine denersin.İnsallah hayırlısıyla hamilesindir ve sağlıkla kucağına alırsın..İnşallah adetime de daha var ya o yüzden yanlış çıkmasını istemiyorum o yüzden biraz daha beklicem
İnşallahAynen biraz daha bekle günün geçsin yine denersin.İnsallah hayırlısıyla hamilesindir ve sağlıkla kucağına alırsın..![]()
Bugün kan verdim sonuç çıktı ama kaç haftalık anlamadım 41,2 çıktı sonuçAynen haber ver merak ederim seni
Daha çok yeni 3-4 hafta olmalı. Hayırlı olsun.Bugün kan verdim sonuç çıktı ama kaç haftalık anlamadım 41,2 çıktı sonuç
Teşekkür ederimDaha çok yeni 3-4 hafta olmalı. Hayırlı olsun.
Canım gözün aydın bende 2 gün önce kan verdim benimki de pozitif inşallah sağlıklı ilerlerizBugün kan verdim sonuç çıktı ama kaç haftalık anlamadım 41,2 çıktı sonuç
İnşallahCanım gözün aydın bende 2 gün önce kan verdim benimki de pozitif inşallah sağlıklı ilerleriz![]()
Varrr kensiknllkleYa nedense baktığımda çok ince bir çizgi görünüyor hatta bir arkadaşıma da attım o da gördü burda neden görünmüyor anlamadım
Teşekkür ederimVarrr kensiknllkle
Kimyasal gebelik çıktı benim kiSilik çizgi var evet bende adete 10 gün kala silik çizgi ile öğrendim hatta kaset testte bile çıktı bunda da var
Nasıl yaniKimyasal gebelik çıktı benim ki
Yani kimyasal gebelik işteNasıl yani
Kimyasal gebelik, döllenmiş yumurtanın rahme yerleşip çok erken bir dönemde (genellikle adet gecikmesinden birkaç gün sonra) gelişiminin durmasıdır.Nasıl yani
Kimyasal gebelik ne olduğunu biliyorum da adet mi oldunuz tekrardan beta verdiniz miKimyasal gebelik, döllenmiş yumurtanın rahme yerleşip çok erken bir dönemde (genellikle adet gecikmesinden birkaç gün sonra) gelişiminin durmasıdır.
Yani aslında gebelik oluşur, ama embriyo gelişmeden vücut onu adet kanamasıyla birlikte atar.
Kanamam geldi acile gittim beta aldılar değer ilkine göre düşük çıktı kimyasal dedilerKimyasal gebelik ne olduğunu biliyorum da adet mi oldunuz tekrardan beta verdiniz mi
Anladım hayırlısı olsun kimyasal gebelikten sonra hemen hamile kalanlar var burada moralinizi bozmayınKanamam geldi acile gittim beta aldılar değer ilkine göre düşük çıktı kimyasal dediler
Anladım hayırlısı olsun kimyasal gebelikten sonra hemen hamile kalanlar var burada moralinizi bozmayın
Çok geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda sağlıkla bebeğini kucağına alırsınKimyasal gebelik çıktı benim ki
Valaha zor görünüyor canım yaÇok geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda sağlıkla bebeğini kucağına alırsın![]()
Böyle düşünme lütfen bak burda kadınlar neler yazıyolar ne mucizeler var bugün değilse yarın illa ki olacak Allahın izniyleValaha zor görünüyor canım ya