P prenseshanim29 Üye Kayıtlı Üye Katılım 9 Aralık 2025 Mesajlar 202 Emoji Skoru 63 Puanlar 13 Yaş 29 22 Aralık 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi prenseshanim29 #1 Kızlar 5+5 de karından ultrasonla sadece kese göründü ama içi boş şuan normal mi moralim bozuldu doktor haftaya görünmez ise sıkıntı dedi
Kızlar 5+5 de karından ultrasonla sadece kese göründü ama içi boş şuan normal mi moralim bozuldu doktor haftaya görünmez ise sıkıntı dedi
E eylulzadee26 Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye Katılım 8 Ekim 2025 Mesajlar 339 Emoji Skoru 388 Puanlar 18 22 Aralık 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi prenseshanim29 #2 prenseshanim29 .!.: Kızlar 5+5 de karından ultrasonla sadece kese göründü ama içi boş şuan normal mi moralim bozuldu doktor haftaya görünmez ise sıkıntı dedi Genişletmek için tıkla... Normal ben de 6+3 de vajinal ultrasonla gördüm
prenseshanim29 .!.: Kızlar 5+5 de karından ultrasonla sadece kese göründü ama içi boş şuan normal mi moralim bozuldu doktor haftaya görünmez ise sıkıntı dedi Genişletmek için tıkla... Normal ben de 6+3 de vajinal ultrasonla gördüm
E eylulzadee26 Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye Katılım 8 Ekim 2025 Mesajlar 339 Emoji Skoru 388 Puanlar 18 22 Aralık 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi prenseshanim29 #3 Doktorlar bizi her şeyin en kötüsüne hazırlamaya bayılıyor hiç çekinmiyorlar insanları umutsuzluğa sürüklemekten siz yine de üzülmeyin gayet normal gözükmemesi
Doktorlar bizi her şeyin en kötüsüne hazırlamaya bayılıyor hiç çekinmiyorlar insanları umutsuzluğa sürüklemekten siz yine de üzülmeyin gayet normal gözükmemesi
Mavi Mor Yesil Üye Kayıtlı Üye Katılım 28 Şubat 2025 Mesajlar 572 Emoji Skoru 176 Puanlar 23 Yaş 28 22 Aralık 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi prenseshanim29 #4 prenseshanim29 .!.: Kızlar 5+5 de karından ultrasonla sadece kese göründü ama içi boş şuan normal mi moralim bozuldu doktor haftaya görünmez ise sıkıntı dedi Genişletmek için tıkla... Tabi ki normal. Korkmayın 7-8 haftada bile görünüyor. ❤
prenseshanim29 .!.: Kızlar 5+5 de karından ultrasonla sadece kese göründü ama içi boş şuan normal mi moralim bozuldu doktor haftaya görünmez ise sıkıntı dedi Genişletmek için tıkla... Tabi ki normal. Korkmayın 7-8 haftada bile görünüyor. ❤