• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizlar desteginize ihtiyacim var yaaa

hurma87

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3
Puanlar
1
merhaba kızlar. ben tup bebek transferi olmuştum 11 mayista. 6 hazirana randevu vermisti doktorum kalp atisi icin. normalde sata gore 6+ 2 olmasi gerekirken ultrasona göre 5+ 5 mis. kese olusmus uyumlu bebekte 2 mm ama kalp atisi duyamadik. hareket var gibi geldi ama emin olamadik. moralim cok bouldu haftaya tekrar bakalim dedi doktor.

Ben de 2 mayıs da transfer olmuştum aramızda 9 gün var ve ben daha 2 gün önce kalp atışını duydum. Bence erken olmuş olabilir. Haftaya daha net duyarsınız inşallah

Ben de 2 mayıs da transfer olmuştum aramızda 9 gün var ve ben daha 2 gün önce kalp atışını duydum. Bence erken olmuş olabilir. Haftaya daha net duyarsınız inşallah
yaaa masallah ne guzel. darisi basima olsun insallah. size gore hesaplayinca da erkenmis gibi duruyor aslinda ama insallah oyledir

yaaa masallah ne guzel. darisi basima olsun insallah. size gore hesaplayinca da erkenmis gibi duruyor aslinda ama insallah oyledir
Embriyo geç tutunmuştur. Sat a göre haftası küçük olduğuna göre. Ben 7+1 de duymuş oldum. Haftaya senin de ona yakın olur daha net duyulur inşallah. Bebişinle konuş, bunları stres yapma. Allahın izniyle güzel haberini alırız inşallah

merhaba kızlar. ben tup bebek transferi olmuştum 11 mayista. 6 hazirana randevu vermisti doktorum kalp atisi icin. normalde sata gore 6+ 2 olmasi gerekirken ultrasona göre 5+ 5 mis. kese olusmus uyumlu bebekte 2 mm ama kalp atisi duyamadik. hareket var gibi geldi ama emin olamadik. moralim cok bouldu haftaya tekrar bakalim dedi doktor.
Hayırlı olsun 🙏🏻
Öncelikle kese ölçümünde milimetrik oynamalar bile günü değiştirebiliyor, henüz cok küçük olduğundan böyle sapmalar olabilir, normal. Sata göre bir kac günlük oynama da normal.
Kalp atışı icin de henüz cok erken ,benim doktorum 7.haftada çağırmıştı hem biraz büyüsünler hem de daha net duyulsun diye ,moralinizi bozmayın şuan olumsuz bir durum yok yani aslinda ,sağlıkla kucaginiza almak da nasip olsun 🙏🏻

ya cok tesekkur ederim gercekten moral oldu. duydugumdan beri o o kadar üzgünüm ki toparlayamiyorum yani. insallah öyledir benimledir insallah bebegim:(

Back
X