Bakar misinizz hamile miyim

kubokub

Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2022
34
14
8
30
Dün 2 tane test yaptım birinde ikinci çizgi belirgindi diğerinde ise yoktu. Bugün ilk idrarla yeniden yaptim bu 5. Dakikadaki hali sizce var mı bir şeyler. Ikinci attığım gorsel de 12. Dakika

Eklentiler

• 20230627_094431.webp
    44,5 KB · Görüntüleme: 50
  • 20230627_095355.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 47
Son düzenleme:
İki testin birinde çıkmaması ilginç ama 3 testin 2 si çift çizgiyse eğer ki birsey yok diyemeyiz kesinlikle.. beta hcg baktırın. Hayırlısı olsun
Buraya da yazın sonucunuzu merakla bekliyor olacağım..

Dün 2 tane test yaptım birinde ikinci çizgi belirgindi diğerinde ise yoktu. Bugün ilk idrarla yeniden yaptim bu 5. Dakikadaki hali sizce var mı bir şeyler. Ikinci attığım gorsel de 12. Dakika
Bence var ama çok yeni kan testi için biraz bekleyin. Yoksa yok değerim düşük mü vs stresleri oluyor bebek strese giriyor

İki testin birinde çıkmaması ilginç ama 3 testin 2 si çift çizgiyse eğer ki birsey yok diyemeyiz kesinlikle.. beta hcg baktırın. Hayırlısı olsun
Buraya da yazın sonucunuzu merakla bekliyor olacağım
Teşekkür ederim pazartesi kan vereceğim insallah güzel haberlerle dönerimm

Bu erken gebelik testleri ve artımed yanıltıyor laboquick gibi bir markanin kaset testini dene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…