- 16 Kasım 2021
- 31
- 0
- 1
- 25
- Konu Sahibi Anonim5643x
Kızlar ben reglimden 7 gün geçtikten sonra test yaptım ve negatif çıktı doğru sonucu vermiş midir? Teklarlamam lazım mı ilişkim sürtünme şeklinde olmuştu bosalma yoktu.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boşalma yoksa gebelik yoktur heleki sürtünme ileKızlar ben reglimden 7 gün geçtikten sonra test yaptım ve negatif çıktı doğru sonucu vermiş midir? Teklarlamam lazım mı ilişkim sürtünme şeklinde olmuştu bosalma yoktu.
Test negatifte hamile değilsin rahat olKızlar ben reglimden 7 gün geçtikten sonra test yaptım ve negatif çıktı doğru sonucu vermiş midir? Teklarlamam lazım mı ilişkim sürtünme şeklinde olmuştu bosalma yoktu.
Soru soruyorum sadece saçma salak tepkiler vermeyin lütfen
Testi doğru bir zamanda mı yapmışım peki?Boşalma yoksa gebelik yoktur heleki sürtünme ile
7gun gecikmiş olsa çıkardıTesti doğru bir zamanda mı yapmışım peki?
Konu da bı o kadar saçma ki bir bilsenSoru soruyorum sadece saçma salak tepkiler vermeyin lütfen
Soru soruyorum sadece saçma salak tepkiler vermeyin lütfen
Cevabı soru içinde kendiniz vermişsiniz zaten. Yani arkadaşın tepkisi saçma olmamışSoru soruyorum sadece saçma salak tepkiler vermeyin lütfen
Konunun saçmalığı ya da doğruluğu umrumda değil bu sadece bir soru oturduğu yerden herkes eleştirir bunu kendinize saklayınKonu da bı o kadar saçma ki bir bilsen
Nasıl vermişim?Cevabı soru içinde kendiniz vermişsiniz zaten. Yani arkadaşın tepkisi saçma olmamış![]()