• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikir?

melinason

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2025
1
0
1
27
Merhaba bir konuda fikir rica edicem..
yaklaşık 80 gün önce şüpheli bir ilişkim oldu sonrasında ki testler hep negatif verdi ve kronik olarak gaz problemi yaşayan bir insanım bağırsaklarında sıkıntı var aynı zamanda polikistik Over‘ım yani regl çok düzensiz bazen hiç olmuyorum bu ilişkiden sonra adet söktürücü kullandım ve bir hafta bir regl sürecim oldu on gün sonra üç günlük tekrar bir kanamam oldu ve olmam gereken tarihte tekrar bir ay sonra regl oldum fakat nedense hamile gibi hissediyorum mantık olarak imkansız biliyorum çünkü testler negatif sadece bir kere kuruma çizgisi miydi onu anlamadım ama dört test yaptım dördü negatifti ve ilaç sayesinde de olsa ardından üç defa regl kanamam oldu ilk kanamam da yerleşme kanaması olamaz çünkü yaklaşık bir ay sonra falan adet gördüm ilişkiden şu an karnımın üstüne yattığımda karnımda bir kalp atışı gibi bir şey hissediyorum ama bunun yeri değişiyor bazen sol karın boşluğum bazen alt karnım reflü de var bu konuyla alakalı ne düşünüyorsunuz

Hamile değilsin işte, olmadığına inanman için daha ne olması gerekiyor? Git bi de kan testi ver madem belki o zaman ikna olursun.

Back