Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var gibi test hatalı değilse hangi marka kullandınız
Sente lady diye bi markaVar gibi test hatalı değilse hangi marka kullandınız
Hiç duymadım ama doğrudur bilinmeyen markalar doğru çıkıyor canım kan ver mutlakaSente lady diye bi marka
Yarin ilk isim o olucakHiç duymadım ama doğrudur bilinmeyen markalar doğru çıkıyor canım kan ver mutlaka
Verdin mi kan canımYarin ilk isim o olucak
NaptınızYarin ilk isim o olucak
Bir test daha yaptım pozitif kan verdim negatif doktor bir hafta snra gel dedi çok erken olabilir dedi şimdi gün sayıyorumNaptınız
Regliniz gecikti mi pekiBir test daha yaptım pozitif kan verdim negatif doktor bir hafta snra gel dedi çok erken olabilir dedi şimdi gün sayıyorum
Evet 3. Gün bugün hala yokRegliniz gecikti mi peki
Biraz daha bekleyin bakalım evdeki yaptığınız testler bozuk olabiliyor çoğu zaman kan en kesin sonuçturEvet 3. Gün bugün hala yok
Evet 2 test yaptım o yüzden çok da strese girdim ne yapcagimi da bilmiyrm sadece bekliyorumBiraz daha bekleyin bakalım evdeki yaptığınız testler bozuk olabiliyor çoğu zaman kan en kesin sonuçtur![]()
Gidiyorum o testi Alicam çok söylediler bu markayıYani kanda negatifse idrarda çıkması imkansız çünkü tıpta önce kanda sonra idrarda beta hcg yükselir diyor. Evdeki testiniz yalancı pozitif veriyordur muhtemelen. Bu sitede çok okudum awox hiç yanıltmıyormuş onu kullanabilirsiniz![]()
Stres yapmayın iyi düşünün iyi olsunEvet 2 test yaptım o yüzden çok da strese girdim ne yapcagimi da bilmiyrm sadece bekliyorum![]()
İnşallah şimdi gidiyorum test almayaStres yapmayın iyi düşünün iyi olsun
Bekliyorum haberinizi![]()
Burda bu marka yok heralde arti Med diye marka varBekliyorum haberinizi![]()
O da çok yalancı çıkarıyor derler canım ama bilmiyorumBurda bu marka yok heralde arti Med diye marka var
Cevrediki eczaneler bu kadar başka da yokO da çok yalancı çıkarıyor derler canım ama bilmiyorum