Bakarmısınız adete 3 gün var böyle çıktı ben mi hayali görüyorum yoksa orda bi çizgi var mı ?

seva19

Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2021
50
125
13
34
85310901-FFF3-4A36-90C0-E311300E7486.webp

Var ama çok yeni kan verebilirsiniz iki günde bir iki katına ulaşması gerekiyor yada koyulasmasini bekleyin testi tekrarlayıp ama kana daha erken geciyo direk kan verin derim ilaç filan baslaniyo çünkü şu durumda düşük filan hikayeniz lekelenmeler de yoksa aile hekimine başvurun kadın doğuma gitmek için çok erken en kotu ikibin civarı kese görülüyor

Var ama çok yeni kan verebilirsiniz iki günde bir iki katına ulaşması gerekiyor yada koyulasmasini bekleyin testi tekrarlayıp ama kana daha erken geciyo direk kan verin derim ilaç filan baslaniyo çünkü şu durumda düşük filan hikayeniz lekelenmeler de yoksa aile hekimine başvurun kadın doğuma gitmek için çok erken en kotu ikibin civarı kese görülüyor
Kızlaaaarrrr dayanamadım gittim test yaptırdım 13.8 çıktı 😅 inşallah sağlıklı bir gebelik olur rabbim hepimize nasip eder inşallah amh o kadar düşükki benim için bu sonuç şuan bir mucize Rabbime sonsuz şükür 🥲

Kızlaaaarrrr dayanamadım gittim test yaptırdım 13.8 çıktı 😅 inşallah sağlıklı bir gebelik olur rabbim hepimize nasip eder inşallah amh o kadar düşükki benim için bu sonuç şuan bir mucize Rabbime sonsuz şükür 🥲

Baya erken öğrenmişsin:)

Dedim ya daha çok yeni kan inşallah güzel sonuçlanır şimdi iki günde bir kan vereceksin düzenli takip için . Değere takılma birden yükseliyor

Hepinize teşekkür ederim bu mesajı okuyan ve bebek isteyen herkese Rabbim nasip etsin kucağını boş koymasın bende dahil çünkü çok yeni inşallah sağlıklı olur temennileriniz için Allah razı olsun

Back
X