Bakarmısınız bayanlar

gulenay58

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2020
359
60
48
Selam herkese.beş aylık yaşım 33 evliyim.korunmdan ilişki yaşıyoruz fakat hamile kalamıyorum ovülasyonla yumurtlama günü lişkide yaşadım doktora da gittim yumurtada bşey yok hormon testi iyi dedi ama korunmadığı halde neden hamile kalamıyorum yaşta geçiyo bi taraftan benim gibi olan varsa yorumları bekliyorum teşekkürler

Bir sene sonunda olmazsa doktora gidersiniz. Süreç böyle işliyor.

Beş ayda az bi süre olmadığı için korunmadığı halde o yüzden gittim erken teşhis hesabı yani

Beş ayda az bi süre olmadığı için korunmadığı halde o yüzden gittim erken teşhis hesabı yani
Aslında az bir süre. Gebe kalmak hem çok kolay hem çok zor bir şey. Yumurta 24 saat canlı kalıyor. O 24 saat içinde sağlıklı bir sperm onca yolu ve zorluğu aşıp yumurtaya ulaşıp dölledi dölledi, döllemedi o ay çöp. Hadi diyelim yumurta döllendi ama gebelik sağlıksız, bu defa vücut daha iyisini yapabilirim diye kendi sonlandırıyor haberiniz bile olmuyor erken test yapmadıysanız. Bu kadar erkenden telaşa kapılıp kendinizi strese sokmayın, akışına bırakın. Eşinizi tanıyın, evliliginizin tadını çıkarın.
Gebe kalma arzusunun yarattığı stres bile gebeliği engelliyor bilginiz olsun.

Çok doğru dedikleriniz.aynen akışa bırakmak bir süre en iyisi.birazda çevre baskısından benimki sürekli yaşın geçiyo niye olmadı hala diyolar oda moral bozuyo

Çok doğru dedikleriniz.aynen akışa bırakmak bir süre en iyisi.birazda çevre baskısından benimki sürekli yaşın geçiyo niye olmadı hala diyolar oda moral bozuyo
33 yaş asla geçen bir yaş değil. Çoğu insan 35inden önce evlenmiyor artık. Çevreye kulaklarınızı tıkamayı öğrenin. Sürekli konuşurlar çünkü.

Yaşınız geç değil kendinizi sıkmayın bir yıl olmadan tekrar doktora gitmeyin bence çok endişe ediyosanız ovulasyon testi alın yumurtlama zamanına gelmezse ilişki isterseniz 10 yıl deneyin yine hamile kalamazsınız sorun olmasa da. Yumurtlama çok çabuk kaçan bir şey

Ovülasyon testiyle yumurtama takibi yaptım iki ay denedim yine olmadı.çevreden etkilenen bi yapım var tabiki çocuğum olmasını bende istiyorum ama allah doğru zamanı bilir diyorum kendi kendime

33 yaş asla geçen bir yaş değil. Çoğu insan 35inden önce evlenmiyor artık. Çevreye kulaklarınızı tıkamayı öğrenin. Sürekli konuşurlar çünkü.
Evet artık evlilik oranları bile baya düştü zamanı var demekki demekten başka yol yok. allahım doğru zamanda sağlıklı evlat nasip etsin isteyen herksede

Ovülasyon testiyle yumurtama takibi yaptım iki ay denedim yine olmadı.çevreden etkilenen bi yapım var tabiki çocuğum olmasını bende istiyorum ama allah doğru zamanı bilir diyorum kendi kendime
İki ay çok kısa bir süre çok aceleci olduğunuzu hissediyorum 2 ayda olmadı diyip bırakmak çok yanlış ben 2 yılın sonunda hamile kaldım Allah tabi ki doğru zamanı bilir ama kendinizi bu kadar sıkmayın

aynen biraz aceleci bi yapım var allah bağışlasın sizinde çocuğnuzu zamana bırakcaz artıkın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…