Bakarmisiniz kızlar gebelik varmidir

nida_bff78

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2020
91
-2
8
36
Tam yumurtlama döneminde ilişki oldu adetim 4 gün var migde agrisindan yatamadım ilk kizimda da böyle olmuştu hamile olduğumu öğrendim dayanamadım kan testi yaptık 0.100 çıktı acaba aranızda adetten önce test olup ta sonra hamilelik durumu olan varmi aranızda??

10 gunde biraz olsun yukselirdi diye düşünüyorum. 0.1 bayağı düşük bir değer.
0.100 ama yinede düşük bende öyle düşünüyorum adetimden önce yaptım migde agrisindan dolayı belirti mi die düşündüm adete 4 gün var ama yinede daha fazla olmalıydı değer

0.100 ama yinede düşük bende öyle düşünüyorum adetimden önce yaptım migde agrisindan dolayı belirti mi die düşündüm adete 4 gün var ama yinede daha fazla olmalıydı değer
0.100 demek 0.1 demektir. Sonundaki sıfırın bir anlami yok. Belki stresten agrimistir mideniz.

Stres hayatımın parçası zaten ondan da olabilir 😅
Aslında 2 kızim var çok şükür ben 3. Düşünmüyorum eşimde sürekli radyasyona maruz kaldığı için y kromozomu fazla bulunmuyor biyolojik olarak o yüzden 3. Tatbiki once sağlıklı olsun bir erkek çocuğu isterdim 2 kızm var sonuçta bu en doğal hakkım fakat işi şansa birakmak istemiyorum o yüzden 3. Bebek düşünmedim hayırlısını versin Rabbım erkeğinde kizinda

Back
X