bakarmısınız kızlar

yeniyeni

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2012
922
342
103
24 haftalık hamileyim başından beri sol kasık ağrım var halada geçmedi ara ara saplanıyo bıçak gibi şimdide öyle bu neden oluyo hala bi bilen warmı hanımlar...

Benim regl döneminde sol tarafım daha çok ağrırdı, rahmim hafif soldaymış ona bağlamıştım. Belki öyle bir şey olabilir canım.

24 haftalık hamileyim başından beri sol kasık ağrım var halada geçmedi ara ara saplanıyo bıçak gibi şimdide öyle bu neden oluyo hala bi bilen warmı hanımlar...

bence teleşlanmana gerek yok canım. ben 8. aydayım hala oluyor kasık ağrılarım. dr.a tarif ederken 'sanki kasıklarımda içerden kazı çalışması yapılyor gibi' demiştim, gülmüştü :D ufaklık kendine yer açıyormuş. bebek kasıkta büyüyecek 26 ile 28. haftalarda yukarı doğru çıkmaya başlar rahatlarsın. ondan sonra doğum pozisyonu almaya başladıkça aynı ağrıyı hissedersin demişti. şimdi sürekli olmuyor ama dediği gibi, bebeğim döndüğü zamanlarda kasık ağrılarım oluyor.

bence teleşlanmana gerek yok canım. ben 8. aydayım hala oluyor kasık ağrılarım. dr.a tarif ederken 'sanki kasıklarımda içerden kazı çalışması yapılyor gibi' demiştim, gülmüştü :D ufaklık kendine yer açıyormuş. bebek kasıkta büyüyecek 26 ile 28. haftalarda yukarı doğru çıkmaya başlar rahatlarsın. ondan sonra doğum pozisyonu almaya başladıkça aynı ağrıyı hissedersin demişti. şimdi sürekli olmuyor ama dediği gibi, bebeğim döndüğü zamanlarda kasık ağrılarım oluyor.

bende arkadaşlara katılıyorum canım telaşlanacak bir şey yok bunlar normal ağrılar bebişin de baskı yapıyor olabilir çünkü bende de aynı sıkıntılar bir tarafıma toplanıyor ve öyle baskı yapıyor ki büyüyorlar annesi :)))))) benim özellikle 20. haftadan sonra başladı ara ara özellikle affedersin lavabo ihtiyacımı giderirken çok fena ağrılar oluyor doktorum normal dedi ama aynı zamanda belinde ya da böbrek tarafında ağrı oluyorsa o zaman idrar yolları enfeksiyonu olabilir benim öyleoluyor zaten sürekli idrar tehlillerimde bol bakteri çıkıyor o kadar dikkat etmeme rağmen bol su içip böbrekleri çalıştırmak lazımmış ne yapalım meleklerimiz için herşeye katlanıcazz Allah hepimize kolaylık versinnnnn

ben de bugün itibari ile 23+3'üm ve bazen dayanılmaz sancılarım var hem göbekten hem de kasıktan..ilk zamanlar adet sancısı gibiydiler şimdi bıçak saplanır gibi alttan üstten giriyorlar. Nst'de sancım çıkmıyor, doktor preterm doğum yok, sıkıntın yok diyor ama ayakta bile kalamıyorum 5 dakka bile .((

bir ihtimal idrar yolları iltihabı da olabilir. tahlil yaptırmanda fayda var

var zaten marcheline :(( önce idrar yolları idi geçen hafta 10 gün hastanede böbrek enfeksiyonundan yattım, sezol verildi serumla damardan..doktor kan testinin ve idrar testinin sonucu iyi dedi çıkardı..yarın tekrar gideceğim, inşallah bir problem yoktur..

var zaten marcheline :(( önce idrar yolları idi geçen hafta 10 gün hastanede böbrek enfeksiyonundan yattım, sezol verildi serumla damardan..doktor kan testinin ve idrar testinin sonucu iyi dedi çıkardı..yarın tekrar gideceğim, inşallah bir problem yoktur..
çok geçmiş olsun. idrar yolları iltihabından hamileliğim boyunca ben de çok çekiyorum. 2 kez senin tarif ettiğin türde ağrılarla hastaneye gittim. hastanede yatmadım ama ilaç tedavisi gördüm. bir kere geldiği zaman geçmesi çok zor oluyor ne yazık ki :(

çok geçmiş olsun. idrar yolları iltihabından hamileliğim boyunca ben de çok çekiyorum. 2 kez senin tarif ettiğin türde ağrılarla hastaneye gittim. hastanede yatmadım ama ilaç tedavisi gördüm. bir kere geldiği zaman geçmesi çok zor oluyor ne yazık ki :(

sağ ol arakadaşım,gerçekten bir kabusmus bu enfeksiyon, geçmiyor durmadan tekrar ediyor..tahminim yarın yine tekrar etmiş çıkacak..korkmuyorum değil bebğim için..hem antibiyotikleri kullandım hem durmadan kovalarca su içtim ama bana mısın demedi..

sağ ol arakadaşım,gerçekten bir kabusmus bu enfeksiyon, geçmiyor durmadan tekrar ediyor..tahminim yarın yine tekrar etmiş çıkacak..korkmuyorum değil bebğim için..hem antibiyotikleri kullandım hem durmadan kovalarca su içtim ama bana mısın demedi..

canım mesaj kutun doluymuş bi boşaltıver :3:

böyle konuya direk daldım ama kusuruma bakmayın :26: çok çok geçmiş olsun

Son düzenleme:
Back
X