Gebeliğe Hazırlık Bakarmisiniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ales67

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2021
1.655
1.051
83
32
Merhaba 2 gün onceki degerlerim ve doktor sadece folik asit verdi hamile kalamıyorum degerler normal dimi anormal bi durum yok ovulasyon da takip ediyorum ama olmuyor

Eklentiler

• Screenshot_20211111-151755_e-Nabz.webp
    Screenshot_20211111-151755_e-Nabz.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 134
  • Screenshot_20211111-151751_e-Nabz.webp
    Screenshot_20211111-151751_e-Nabz.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 135
  • Screenshot_20211111-151737_e-Nabz.webp
    Screenshot_20211111-151737_e-Nabz.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 127
Merhaba 2 gün onceki degerlerim ve doktor sadece folik asit verdi hamile kalamıyorum degerler normal dimi anormal bi durum yok ovulasyon da takip ediyorum ama olmuyor
Ne zamandır deniyorsunuz? Rahim filmi de çektirmenizi öneririm.

Eşiniz test verdi mi? Sperm testi

Ovülasyon testi ile takip yaptınız mı hiç? Bir de klomen ya da çatlatma iğnesiyle tedavi?

Bende aynı durumdayım 2.5 sene oldu. Bir problemde yok. Mart ayında tüp bebek çalışmalarına başlayacağız artık🤷🏼‍♀️
O kadar zor surecki beni anliyorsunuzdur cevremdekiler hep haber veriyor ben onlarin adina sevinemiyorum bile cok berbat bi durum allah sonumuzu hayretsin en son care bizde baslicaz tup bebege

Merhabalar, ben de aynı durumdayım. Yaş 29. 2 senedir deniyoruz.. olmadı.. bir yolunu bulamadım:KK43:
Merhaba sonumuz ne olacak ama hersey temiz ama olmuyor iste stres diyolar o diyolar ama gene yok insanin gerçekten bozuluyor psikolojisi sizin neden olmuyor

Merhaba sonumuz ne olacak ama hersey temiz ama olmuyor iste stres diyolar o diyolar ama gene yok insanin gerçekten bozuluyor psikolojisi sizin neden olmuyor
Benim de bulunmuş bir sebebi yok :( gerçekten çok üzülüyorum. Cok istiyorum bebek :( Allah kucağımızı boş bırakmasın

O kadar zor surecki beni anliyorsunuzdur cevremdekiler hep haber veriyor ben onlarin adina sevinemiyorum bile cok berbat bi durum allah sonumuzu hayretsin en son care bizde baslicaz tup bebege

Anlıyorum çok iyi anlıyorum. Etrafımda herkes hamile cok seviniyorum ama 2-3 saniye sonra çöküyorum kendi adıma. Hevesleniyorum bu sefer olur belki diye, sonra yine hüsran regl geliyo🙈 Artık kısmetimiz tüp bebektedir umarım ilk denemede kavuşuruz bebelerimize

Anlıyorum çok iyi anlıyorum. Etrafımda herkes hamile cok seviniyorum ama 2-3 saniye sonra çöküyorum kendi adıma. Hevesleniyorum bu sefer olur belki diye, sonra yine hüsran regl geliyo🙈 Artık kısmetimiz tüp bebektedir umarım ilk denemede kavuşuruz bebelerimize
Amin insallah insan gercekten yoruluyor surekli negatifi görmekten stres yapma diyolar da olmuyor ne olacak halimiz inanin bende bilmiyorum

Back
X