Merhaba 2 gün onceki degerlerim ve doktor sadece folik asit verdi hamile kalamıyorum degerler normal dimi anormal bi durum yok ovulasyon da takip ediyorum ama olmuyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne zamandır deniyorsunuz? Rahim filmi de çektirmenizi öneririm.Merhaba 2 gün onceki degerlerim ve doktor sadece folik asit verdi hamile kalamıyorum degerler normal dimi anormal bi durum yok ovulasyon da takip ediyorum ama olmuyor
yasınız kaç ?Merhaba 2 gün onceki degerlerim ve doktor sadece folik asit verdi hamile kalamıyorum degerler normal dimi anormal bi durum yok ovulasyon da takip ediyorum ama olmuyor
Onuda cektirdim temiz 2 seneden beri deniyoruz yas 29Ne zamandır deniyorsunuz? Rahim filmi de çektirmenizi öneririm.
29yasınız kaç ?
Evet onun biraz değerleri düşüktü ama bu sekilde hamile kalan xok insan var bilemiyorum nerde hta yapiyoruzEşiniz test verdi mi? Sperm testi
Hangi değerleri düşüktü ?Evet onun biraz değerleri düşüktü ama bu sekilde hamile kalan xok insan var bilemiyorum nerde hta yapiyoruz
Sperm sayisi ve hızı düşüktüHangi değerleri düşüktü ?
Yaptim ebru hanimin testleriyle bir asilamam war haziran ayinda olmadi ve olmuyor hicbir sekildeOvülasyon testi ile takip yaptınız mı hiç? Bir de klomen ya da çatlatma iğnesiyle tedavi?
O kadar zor surecki beni anliyorsunuzdur cevremdekiler hep haber veriyor ben onlarin adina sevinemiyorum bile cok berbat bi durum allah sonumuzu hayretsin en son care bizde baslicaz tup bebegeBende aynı durumdayım 2.5 sene oldu. Bir problemde yok. Mart ayında tüp bebek çalışmalarına başlayacağız artık![]()
Merhaba sonumuz ne olacak ama hersey temiz ama olmuyor iste stres diyolar o diyolar ama gene yok insanin gerçekten bozuluyor psikolojisi sizin neden olmuyorMerhabalar, ben de aynı durumdayım. Yaş 29. 2 senedir deniyoruz.. olmadı.. bir yolunu bulamadım![]()
Benim de bulunmuş bir sebebi yokMerhaba sonumuz ne olacak ama hersey temiz ama olmuyor iste stres diyolar o diyolar ama gene yok insanin gerçekten bozuluyor psikolojisi sizin neden olmuyor
Cok zor bi durum allah yardımcınız olsunBenim de bulunmuş bir sebebi yokgerçekten çok üzülüyorum. Cok istiyorum bebek
Allah kucağımızı boş bırakmasın
O kadar zor surecki beni anliyorsunuzdur cevremdekiler hep haber veriyor ben onlarin adina sevinemiyorum bile cok berbat bi durum allah sonumuzu hayretsin en son care bizde baslicaz tup bebege
Amin insallah insan gercekten yoruluyor surekli negatifi görmekten stres yapma diyolar da olmuyor ne olacak halimiz inanin bende bilmiyorumAnlıyorum çok iyi anlıyorum. Etrafımda herkes hamile cok seviniyorum ama 2-3 saniye sonra çöküyorum kendi adıma. Hevesleniyorum bu sefer olur belki diye, sonra yine hüsran regl geliyoArtık kısmetimiz tüp bebektedir umarım ilk denemede kavuşuruz bebelerimize
Bildiğim bir kahve var ama burda açıklamak yasak galiba reklam olur diye.Sperm sayisi ve hızı düşüktü