- 1 Ocak 2025
- 1.173
- 327
- 38
- 27
İnşallah canım hepinize dua ediyorum. Çok çok iyi anlıyorum seniİnşallah en kısa sürede bende hamile kalabilirim, çok stresli bir dönem![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım hepinize dua ediyorum. Çok çok iyi anlıyorum seniİnşallah en kısa sürede bende hamile kalabilirim, çok stresli bir dönem![]()
Ne diyelim hayırlısı o zaman inşallahBende 3 senedir evliyim ilk bir yıl biz istemedk sonra 1 sene kendimiz denedik olmadı. Senin gibi bende de hiç gebelik oluşmadı.
Öncelikle hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahKızlar bende bir yıldır evliyim daha doprusu 13 ay olacak bir buçuk aylık hamileyim❤ ilk aydan beri istiyorduk pcos vardı bereye gittiysem folik asit yazıp gönderdi. En son bi dr Allah razı olsun yumurtan çatlamıyordur başka bir problem yoksa 2 ay içinde hamile kalırsın vereceğim ilaçla dedi. Ve ilk ayda hamile kaldım bin şükür ben böyle pcos olup hamile kalamayan kimi görsem duysam mutlaka tavsiye ediyorum bana şifa oldu vesile oldu şükür İnşallah size de olur umuduyla yazıyorum. İnositol ve folik asit içerikli bir ilaç yazdı. İnositol yumurtamın çatlamasını sağladı. Bir çok marka var sanırım ama ben venatura inositol kullandım. İlk defa uyutmayan kasık ağrısı ve lekelenmeyle yumurtamın çatladığını anladım ve hamile kaldım arkadaşlar. Sonuçta folik asitte içeriyor ve yumurtamızın çatlamasını sağlıyor ben zarar değil faydası olacağına inanıyorum. Rabbim tüm isteyenlere size de nasip etsin İnşallah❤
Teşekkür ederim Allah razı olsun Adanada şehir hastanesinde fikriye hanımdı. Hiçbir dr bana yumurtam çatlasın diye inositol vermemişti hep folik asit yazıp gönderdi Fikriye hoca sağ olsun hemen inositolla 2 ay içinde hamile kalırsın dedi 2 ay sürmedi şükür. Benim başıma geldiği ve vesile olduğu için sizlere de tavsiye etmek istedim. Rabbim gönlünüze göre versinÖncelikle hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahherkeste süreç çok farklı işliyor galiba bi çok yol denedim bende ama olmadı malesef sizin doktorunuz kimdi ve nerde acaba ?
Teşekkür ederim sizce bu inositol ü kendimiz alıp kullansak bir problem olur mu yoksa Dr mu yazmalıTeşekkür ederim Allah razı olsun Adanada şehir hastanesinde fikriye hanımdı. Hiçbir dr bana yumurtam çatlasın diye inositol vermemişti hep folik asit yazıp gönderdi Fikriye hoca sağ olsun hemen inositolla 2 ay içinde hamile kalırsın dedi 2 ay sürmedi şükür. Benim başıma geldiği ve vesile olduğu için sizlere de tavsiye etmek istedim. Rabbim gönlünüze göre versin![]()
İçinde folik asitte olduğu için bi zararı olduğunu düşünmüyorum. Hatta ben dr yazdığını bulamayınca baya bi araştırdıktan sonra venatura markalı olanı aldım başka bir dr a da telefonda kullanılmasında bir sakınca var mı diye sorduğumda gayet iyi bir ilaç olduğunu kullanılabileceğini söyledi. Ben zararı yok diye biliyorum tabi ki siz bilirsiniz yine deTeşekkür ederim sizce bu inositol ü kendimiz alıp kullansak bir problem olur mu yoksa Dr mu yazmalı
Anladım çok teşekkür ediyorum ❤İçinde folik asitte olduğu için bi zararı olduğunu düşünmüyorum. Hatta ben dr yazdığını bulamayınca baya bi araştırdıktan sonra venatura markalı olanı aldım başka bir dr a da telefonda kullanılmasında bir sakınca var mı diye sorduğumda gayet iyi bir ilaç olduğunu kullanılabileceğini söyledi. Ben zararı yok diye biliyorum tabi ki siz bilirsiniz yine de
Çok sağolun böyle uzun uzun anlatmışsınız hakkınızı helal edin sonuç alan bir kişiyi bile burda okumak ben ve benim gibiler için umut oluyorcanım bende de pcos var 4yıllık evliyim bir düşüğüm olmuştu 1 buçuk sene önce bir süre ara verdik sonra geçen sene kasımda denemelere tekrar başladık ama benim adetim 60-70 günde bir falan oluyordu çok moralim bozuktu benim bebeğim olmayacak daha doğru düzgün adet bile olmuyorum tribine girdim ara ara duphaston gibi ilaçlarda kullanıyordum hatta ama adet bile denemez 3 gün leke şeklinde geliyordu evlendikten sonra çok daha kötüye gitti düzenim +10 kiloda almıştım sonra bir doktordan randevu aldım derdimi anlattım ne yapmam gerektiğini bilmiyorum bir doktor ilaç kullan diyor bir doktor gerek yok çok uzun süre kullanmışsın diyor ne yapmalıyım diye çaresizce fikir danıştım ultrasonla muayene etti sonra bana bir takviye verdi doktora gittiğimde adetimin 4. günüydü bitmişti yani aslında doktor bir liste test verdi pcos tanısı için bu takviyeyi kullan sadece kendiliğinden adet olursan çok güzel adetinin 3. günü testleri yaptır yok olmazsan gel adet söktürücü verelim dedi he birde mutlaka kilo ver pcosun en etkili tedavisi kilo vermek dedi ben çok kararlı gitmiştim ne dese yapıcam doktor diye o yüzden dediklerini dinledim hemen sabah yürüyüşlere başladım kendimce diyet yaptım hiç etki etmiyor gibiydi yarım kilo falan veriyordum yine çok moralim bozuldu tabiki pcosta kilo vermek ve insülini dengelemek çok çok zor ama oluyor biraz inanç ve azim gerekiyor bir düşük tecrübemde olduğu için herşey sağlıklı ilerlesin istiyordum bir yandan da çünkü anormal kilolu bir insan değilim aslında ama çok etkiliyormuş hormonları bu süreçte avokado sebze lifli gıdalarla beslendim genel olarak ovülasyon testi yapayım dedim çünkü iyice pskolojim bozuldu her ay negatif görmekten yaptım ama bişey anlamadım pik oldu mu olmadı mı yine moralim bozuldu pik olma ihtimali en yüksek olduğunu düşündüğüm bir zaman vardı sadece dedim eğer adet olmazsa yumurtlamam bu tarihte olmuş olabilir not aldım ve adet olmadım ama tabi 70 günde bir oluyorum normalde 28. gün olmayınca gecikme sayamadım bekledim baya bir 6hafta 5 günlükken hamile olduğumu öğrendim uzun uzun anlatıyorum çünkü çok zor bir süreç yıpratıcı bende 2 senedir tecrübe ediyorum ama inan tünelin sonunda ışık var çok şükür şimdi hamileyim 5 kilo verdim bu süreçte daha sağlıklı bir bedendeyim ben adet olmayı beklerken hamile kaldığımı öğrendim doktorumla konuşmuştuk hatta bana şöyle bir cümle kurmuştu bir sonraki geleceğin zaman düşün ve karar ver hemen çocuk sahibi olmak istiyorum dersen başka bir tedavi ama önce adetim düzene girsin hormonlarım düzelsin dersen başka bir tedavi önereceğim biz eşimle önce kendi bedenimi hormonlarımı toparlıyım allah kısmet ettiğinde olur diye karar verdik 1-2 sene sonra diye kendimizi alıştırdık hatta allaha şükür ikisine de gerek kalmadı dualarım kabul oldu inşallah isteyen herkese en güzel ve sağlıklı şekilde nasip olsun bazen çok zorlayınca da olmuyor herşeyin hayırlısı için dua etmek lazım şimdide bebeğim sağlıklı büyüsün diye korkularım var umarım sana bir umut olmuşumdur sağlıklı bir gebelik nasip olur sanada en kısa zamanda inşallah kalbini ferah tut
Helal olsun ne demek o umutsuzluk çok kötü bir his gerçekten kimseye de ruh halini anlatamıyorsun zamanla kendinden soğuyorsun yani bende öyle oldu bir kaybımda olduğu için çok pskolojim bozuldu ama çok şükür aydınlığa çıktım hiç ummadığım bir anda dilerim sizde en yakın zamanda kavuşursunuz müjdenizeÇok sağolun böyle uzun uzun anlatmışsınız hakkınızı helal edin sonuç alan bir kişiyi bile burda okumak ben ve benim gibiler için umut oluyorinşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız sizde bebeğinizi
![]()
Evet şu an o moddayım kendimden soğumuş hissediyorum herşeyi buna bağlamış durumdayım yani aslında oturup düşününce ben abartıyorum diyorum ama bu pcos öyle lanet bişey ki baştan assagi insanı etkileyen bişey gerçekten akışına bıraktım artık diyorum 10 gün dayanamıyorum bir doktor bir yöntem arayışına giriyorum hemenHelal olsun ne demek o umutsuzluk çok kötü bir his gerçekten kimseye de ruh halini anlatamıyorsun zamanla kendinden soğuyorsun yani bende öyle oldu bir kaybımda olduğu için çok pskolojim bozuldu ama çok şükür aydınlığa çıktım hiç ummadığım bir anda dilerim sizde en yakın zamanda kavuşursunuz müjdenize
Aminn inşallahhhhhh
Amin çok haklısınızAllah bağışlasın. Bu işler meşakatli gerçekten allah yardımcımız olsun. Ne kadar kafaya takmayalm desek de işte bazen olmuyo.
Amiiinnn inşallahAmin inşallahsizinki gibi bir mucize inşallah bekleyen herkese nasip olur
![]()
Adı ne ilacınKızlar bende bir yıldır evliyim daha doprusu 13 ay olacak bir buçuk aylık hamileyim❤ ilk aydan beri istiyorduk pcos vardı bereye gittiysem folik asit yazıp gönderdi. En son bi dr Allah razı olsun yumurtan çatlamıyordur başka bir problem yoksa 2 ay içinde hamile kalırsın vereceğim ilaçla dedi. Ve ilk ayda hamile kaldım bin şükür ben böyle pcos olup hamile kalamayan kimi görsem duysam mutlaka tavsiye ediyorum bana şifa oldu vesile oldu şükür İnşallah size de olur umuduyla yazıyorum. İnositol ve folik asit içerikli bir ilaç yazdı. İnositol yumurtamın çatlamasını sağladı. Bir çok marka var sanırım ama ben venatura inositol kullandım. İlk defa uyutmayan kasık ağrısı ve lekelenmeyle yumurtamın çatladığını anladım ve hamile kaldım arkadaşlar. Sonuçta folik asitte içeriyor ve yumurtamızın çatlamasını sağlıyor ben zarar değil faydası olacağına inanıyorum. Rabbim tüm isteyenlere size de nasip etsin İnşallah❤
Venatura inositol folik asit canımAdı ne ilacın![]()