Bakarmisiniz

Biblo23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2021
811
184
53
28
Selamlar bayanlar bende gebelik istiyordum bu ay çok dikkatli oldum ama malesefki pcos belası var başımda😞 adetlerim 45gunde bir oluyor ve son dört aydır kanamlarim sadece iki gün sürüyor önceden 8-9 gün süren adetim son adetlerim de böyle iki güne düştü ne önerirsiniz ne yapmalıyım evde yapabileceğim birşeyler söylerseniz çok memnun olurum papatya cayini onerirmsnz mesela

Pcoslu olduğum için ovu testi yapacağım bu ay yapayım dedim adetimn üçüncü günü kanamam pedime hiç gelmiyor affınıza siginaraktan sadece idrarimda goruyorum kanamayi 😞 şimdi gelelim ovu testine bn simdiden basliyimmi takibe ne dersiniz ?

Eklentiler

• IMG_20231216_164751.webp
    IMG_20231216_164751.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 36
45 günde bir görüyorsanız muhtemelen 30lu günlerde yumurtlama oluyordur pcos için ovulasyon testleri yanıltıcı olabiliyor yumurta takibi yaptırmanızı öneririm ya da doktorunuza söyleyin size klomen falan versin

45 günde bir görüyorsanız muhtemelen 30lu günlerde yumurtlama oluyordur pcos için ovulasyon testleri yanıltıcı olabiliyor yumurta takibi yaptırmanızı öneririm ya da doktorunuza söyleyin size klomen falan versin
Klomen değilde femera alıp kullansam nasıl olur sadece pcos var bende hirmonlarim normal degerlerde

Back
X