Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar adetime 3 gün var 25 günde bir adet oluyorum adetimin son günü korunmadik ve adete 10 gün kala ve sonraki gunler korunmadik bugün days doctor marka erken gebelik testi yaptım anında silik çizgi çıktı ve git gide koyulasti testine bakarmisiniz bu marka test güvenilir mi
yalancı pozitif olabilir bu marka bana da çok çok silik pozitif verdi bu kadar belirgin değildi, ben pozitif saymadım onu. güvenilir markayla tekrarlayın
anında çıktıysa ihtimal var ama
yalancı pozitif olabilir bu marka bana da çok çok silik pozitif verdi bu kadar belirgin değildi, ben pozitif saymadım onu. güvenilir markayla tekrarlayın
anında çıktıysa ihtimal var ama
Başka bir testle dene aşkım daha dün arkadaş yalancı pozitif yüzünden hüsrana uğradı hamile değilsin demiyoruz sadece çok yalancı çıkarıyor umarım sende gerçek pozitiftir
Başka bir testle dene aşkım daha dün arkadaş yalancı pozitif yüzünden hüsrana uğradı hamile değilsin demiyoruz sadece çok yalancı çıkarıyor umarım sende gerçek pozitiftir