Bakarmisiniz

avcasya

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
45
Puanlar
18
Kızlar adetime 3 gün var 25 günde bir adet oluyorum adetimin son günü korunmadik ve adete 10 gün kala ve sonraki gunler korunmadik bugün days doctor marka erken gebelik testi yaptım anında silik çizgi çıktı ve git gide koyulasti testine bakarmisiniz bu marka test güvenilir mi

2102.webp

yalancı pozitif olabilir bu marka bana da çok çok silik pozitif verdi bu kadar belirgin değildi, ben pozitif saymadım onu. güvenilir markayla tekrarlayın
anında çıktıysa ihtimal var ama

yalancı pozitif olabilir bu marka bana da çok çok silik pozitif verdi bu kadar belirgin değildi, ben pozitif saymadım onu. güvenilir markayla tekrarlayın
anında çıktıysa ihtimal var ama
Benim ki anında çıktı ve koyulasti gitgide fotoğrafta tam çıkmamış karşıdan bakınca net belli bir çizgi var

Benim ki anında çıktı ve koyulasti gitgide fotoğrafta tam çıkmamış karşıdan bakınca net belli bir çizgi var
Başka bir testle dene aşkım daha dün arkadaş yalancı pozitif yüzünden hüsrana uğradı hamile değilsin demiyoruz sadece çok yalancı çıkarıyor umarım sende gerçek pozitiftir

Başka bir testle dene aşkım daha dün arkadaş yalancı pozitif yüzünden hüsrana uğradı hamile değilsin demiyoruz sadece çok yalancı çıkarıyor umarım sende gerçek pozitiftir
Şuan bu markadan bitane daha var elimde onu sabah ilk idrarla yapcam aynı olursa direk kan vercem canım

Şuan bu markadan bitane daha var elimde onu sabah ilk idrarla yapcam aynı olursa direk kan vercem canım
Haber et bizede kizzz catlarim 🥰😘😍🤲🏻inşallah vardır da şöyle bir rahat nefes alırız çok mutlu oluyorum gebelik haberi alınca💃🏻💃🏻💃🏻

Artık testlere inanmıyorum kan vermeden sevinmeyin benim de böyle çıkmıştı 2 ay önce hüsran

Eklentiler

• 1000276071.webp
    1000276071.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 75
Back
X