Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benden önce yapılmış bi borç bne diyebilirim ki diyecek bişey yok ki kzgnlkla boşanma dedim ama şimdi oda yaptgna pişman ne yapacağını sasirms durumda bu durumda napabilirm ki ben ne diyeyim siz olsanz napardnz..
Benden önce yapılmış bi borç bne diyebilirim ki diyecek bişey yok ki kzgnlkla boşanma dedim ama şimdi oda yaptgna pişman ne yapacağını sasirms durumda bu durumda napabilirm ki ben ne diyeyim siz olsanz napardnz..
sen çalışıyo musun?
belli ki ayrılmıcaksın bu borcu ödemeye gücün var mı?
yeri gelecek yediğinden giydiğinden gezdiğinden kısacaksın bunlara gık demeden katlanabilecek misin?
yaşın kaç hemen çocuk istiyo musun?
en önmlisi bi daha yapmaz aklı başına geldi diyebiliyo musun, yoksa ailesine hayır diyemeyen biri mi?
sen çalışıyo musun?
belli ki ayrılmıcaksın bu borcu ödemeye gücün var mı?
yeri gelecek yediğinden giydiğinden gezdiğinden kısacaksın bunlara gık demeden katlanabilecek misin?
yaşın kaç hemen çocuk istiyo musun?
en önmlisi bi daha yapmaz aklı başına geldi diyebiliyo musun, yoksa ailesine hayır diyemeyen biri mi?
Çalışmıyorum ama bu durumda yapacak bisey yok zaten istiodm.
Yapacagni artık sanmıyorum oda pişman yeterince zaten çünkü.
Yasm 21 istemiyodum hemen cocuk buda cabası zaten
Çalışmıyorum ama bu durumda yapacak bisey yok zaten istiodm.
Yapacagni artık sanmıyorum oda pişman yeterince zaten çünkü.
Yasm 21 istemiyodum hemen cocuk buda cabası zaten
Ben ayrılırdım
Nişanlandıktan sonra mı açıklıyo, bunu insan keklemek denir
Dürüst değilse zaten daha neler saklar neler, güvenmediğim insanla da daha fazla nişanlı kalmazdım
ben olsam ayrılırdım
böyle bi borcu senden saklaması sonra da senin ayrılamayacağın bir döneme getirip açıklaması kabulk edilir gibi değil
ayrıca borcu o yapmış evlenince sıkıntısını sen çekeceksin herşeyinden kısacaksın
ne bileyim bi ev filan alsa sizin oturmanız anlarım da diğer türlüsünü ben ödemek istemezdim
ben olsam ayrılırdım
böyle bi borcu senden saklaması sonra da senin ayrılamayacağın bir döneme getirip açıklaması kabulk edilir gibi değil
ayrıca borcu o yapmış evlenince sıkıntısını sen çekeceksin herşeyinden kısacaksın
ne bileyim bi ev filan alsa sizin oturmanız anlarım da diğer türlüsünü ben ödemek istemezdim
simon şimdi bu borç bitecek artık kaç senede biterse üstüne bide kendileri ev araba falan alsa bu kız 21 yaşında daha ömrünün kaç senesi borçla geçecek inan ben birine 5 lira borcum olsa deliriyorum içime dert oluyo 20 sene daha ödenir bu borç çünkü tek maaş bide çocuk olsa ay valla çarpıntı geliyo
simon şimdi bu borç bitecek artık kaç senede biterse üstüne bide kendileri ev araba falan alsa bu kız 21 yaşında daha ömrünün kaç senesi borçla geçecek inan ben birine 5 lira borcum olsa deliriyorum içime dert oluyo 20 sene daha ödenir bu borç çünkü tek maaş bide çocuk olsa ay valla çarpıntı geliyo
canım aynen ben de borca çıldırıyorum
kredi kartı bile kullanmıyorum mecbur kalmadıkça psikolojim bozuluyo bocum olunca
kız evliliğin tadını çıkaramadan borç ödeyecek yıllar boyu tabi o arada geçim derdinden bi sürü borç daha çıkacaktır
millet geçinemediğinden ev bile alamıyo düşün tek maaşla hem bu borcu kapatacaklar bi de kendilerine yatırım yapacaklar çok zor çocuk olursa yandılar zaten
zaten evlenince eşya vs masraflar da olacak nasıl geçinirler bilmiyorum
ne bileyim insan evliliğin ilk zamanlarında gezmek tozmak rahat rahat harcamak ister
şahsen ben öyleyim çok rahat para harcarım kısmayı hiç sevmem hele ki sonunda gözle görülür ev gibi bi yatırım yapmıyosam hiç kısmak istemem yani
üstelik kendi yaptığım borç bile değil
valla benim bile içim sıkıldı burda
bi de öyle borcunu saklayan resmen kandıran bi adama da güvenemezdim heralde bi daha
çok zor gerçekten
sakin o borçla evlenmeye kalkma sonra.o borçlar için altinlarini verirsin huylu huyundan.vazgeçmez o sikintiya katlandiğinda cesaret bulur yenisi zor olmaz.gerçek bir tecrübe diyor bak sana sakin evlenmek gibi bir hata yapma önce hayatina çeki düzen versin nacizane fikrim benim
ben olsam bir dakika durmaz ayrılırdım o adamdan!bir de işe girip ona destek olacakmışsın.çalış çalış al ben yiyemedim siz yiyin de!ayrıca gelecekte kendi kuracağı yuvayı düşünmeyip böyle şuursuzca borç yapması da aptalca.madem anana babana çalışacaktın o zaman hayatına kimseyi sokmasaydın dimi.illet oluyorum böle insanlara.