- 21 Şubat 2015
- 9
- 0
Merhaba, umarım bana yardımcı olursunuz. Şimdi ilk öncelikle benim sorunum bıyıklarım maalesef Doğruyu söylemek gerekirse 8. sınıfa gidiyorum ve 14 yaşındayım esmerim ve siyah bıyıklarımın çıkmasıda kaçınılmaz zaten. Ama ben bunları nasıl alacağımı bilmiyorum. Hatta alıp almamalı mıyım onu bile bilmiyorum. Annenle konuş bu konuşları derseniz anneme güvenmiyorum. Pek boşboğaz pek etrafa laf yaymayı seven bir kadındır. Bu yüzden annemle pek bir şeyimi paylaşmam. Bıyıklarımdan çok rahatsız oluyorum. Aslında genele bakarsanız esmer olmaktanda nefret ediyorum. Nasıl bir görünüşe sahipsin diye sorarsanız; dalgalı saçlarım var ve kahverengi gözlerim iki yanağımdada gamze var işte normal bir türk kızıyım. Ama dediğim gibi daha 14 yaşındayım ama son 2 yıldır bu kezban modası çıktı ve sanırsam bende o kezban grubuna giriyorum Sizlerin yaşı büyük ve bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Siyah bıyıklarım var ve beni aşırı rahatsız ediyorlar. İple almayı denedim bir kez sonra beceremedim bıraktım. Bir kez yüz ağdasıyla denemeye kendimi cevaretlendirdim sonra vazgeçtim. İnternette lazerle almak vs yazıyor ama bu yaşta da öyle atraksiyonlara gerek yok diye düşündüm ben. Bıyıklarımı almalı mıyım? Alırsam iple mi alayım yada hangi yöntemle? İnşallah yardımcı olursunuz iyi forumlar. Fotoğrafımıda koydum yorumlarınızı bekliyorum <3